a El Velódromo, a partir d’aquest mes, trobareu una carta renovada i molt completa! Nous dissenys originals i creatius i noves incorporacions amb plats de temporada, que podreu acompanyar –com sempre– amb una Moritz ben fresca! Aquest bar és un dels més emblemàtics de la ciutat i edita, d’una banda, la carta del restaurant amb les propostes gastronòmiques i la beguda, i, d’altra banda, una doble pàgina sobre disseny, literatura, art, fotografia, música o esports. Cada carta, pensada i dissenyada per l’escriptor Julià Guillamon i el dissenyador Albert Planas, explica una història a través de la força gràfica i des d’un punt de vista insòlit i singular.
Si voleu descobrir noves creacions culinàries, no us perdeu plats com els espàrrecs blancs de Gavà amb maionesa de tarongina, que aporta frescor i un punt cítric subtil i aromàtic al plat. Una altra proposta per llepar-vos els dits és l’arròs de calamar amb picada: arròs cuit amb fumet blanc, aigua de musclos i marca de calamar amb all i julivert, tot lligat amb formatge mascarpone i amb un calamar al damunt. L’última proposta estrella són els talls de presa ibèrica feta al seu punt, combinada amb col cuita a baixa temperatura amb mantega, salsa de soia, quinoa per sobre i ceba deshidratada, tot acabat amb una mica de raifort. Gaudiu d’una nova carta molt saborosa!
◊ Muntaner, 213. FGC: Provença. T. 93 430 60 22.