Una recepta de salmó sorprenent

El salmó amb cervesa La Bèstia és un nou suggeriment de la carta de la Fàbrica Moritz que us encantarà
Oriol Miralles
Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Si heu anat parant atenció als nous suggeriments que han arribat a la carta de la Fàbrica Moritz, ja estareu familiaritzats amb algunes de les propostes més creatives i plenes de color d’aquesta temporada. Primer va ser el carrot cake amb Moritz Negra, una fusió ideal entre tradició i modernitat. I la setmana passada us presentàvem el fricandó fet amb la Negra de Moritz, una de les creacions gastronòmiques més sorprenents del xef Jordi Vilà.

Si encara no n’heu tingut prou i voleu descobrir altres propostes tan exquisides com les que hem esmentat, esteu de sort. Arriba una nova joia a la carta de la Fàbrica Moritz: el salmó fet a la cervesa!
Ep, i no està marinat amb una cervesa qualsevol, es tracta de la famosa Moritz La Bèstia, una Belgian strong golden ale que combina un gust fort i contundent amb matisos de vainilla i aromes especiades i afruitades.

Jordi Vilà, el xef veterà que ha ideat aquest plat tan especial, ha decidit unir aquesta creació del Moritz Beer Lab amb un salmó de qualitat, per oferir als clients un equilibri gastronòmic ideal, ja que La Bèstia, que ha estat envellida en botes de roure, potencia el gust del peix.

L’altra sorpresa agradable d’aquesta recepta única és que el xef ha apostat per acompanyar la creació culinària d’una crema fresca fumada per ells mateixos i d’un pa de llavors Triticum perquè el suqueu fins deixar el plat ben net. Correu a la Fàbrica Moritz i demaneu aquest plat tan sofisticat i exclusiu, gaudireu de gustos coneguts però fusionats com no els heu tastat mai abans! 

Fàbrica Moritz. Ronda de Sant Antoni, 39. M: Sant Antoni.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat