Un bon arròs en primera línia de mar és imbatible. No calen gaires invents, si tens les virtuts d'Unlugar, a la platja de Castelldefels: una carta feta en base amb els productes de temporada del Parc Agrari del Llobregat, unes vistes al mar espaterrants i unes especialitats arrosseres amb producte de qualitat i la cocció del gra feta amb tiralínies.
El xef Nicola Limarino ha bastit una carta, sobretot marinera, que és pur sabor i luxúria. Perquè de fet, ja em direu qui vol sortir a dinar un cap de setmana al mar i practicar la contenció. Parlem de plats com pop a la brasa amb chimichurri o un tàrtar de tonyina amb festucs i plàtan cruixent (i pels carnívors, brasa a l'estil argentí). L'arròs és paella: gra al punt de cocció i marques de sabors contundents, com una boníssima d'arròs negre amb cloïsses i allioli d'herbes.
El tercer as a la màniga del restaurant és el seu amor pels animals: no és que rebin bé les mascotes. És que han desenvolupat una petita carta per a gossos, amb plats a base de pollastre de corral amb arròs i verdures, un aliment equilibrat i baix en greix; els snacks són galetes de cigrons, i el plat estrella és el gelat amb pal comestible de dos sabors: plàtan amb iogurt, i mango amb iogurt. Quina 'gossada!'.