Us descobrim la nova i deliciosa proposta culinària de Fire al W Barcelona!

El restaurant especialitzat en brasa de l’hotel W renova la seva carta a quatre mans: el xef Stefano Pinna ha treballat amb Xavier Pellicer, dos Sols Repsol i guardonat com el millor restaurant de vegetals del món, per crear-la. Cal tastar-la!
  1. W Barcelona, Fire
    W Barcelona, Fire
  2. W Barcelona, Fire
    W Barcelona, Fire
  3. W Barcelona, Fire
    W Barcelona, Fire
Time Out en col·laboració amb W Barcelona
Publicitat

Hi ha cap manera de cuinar més captivadora que a la brasa? L’aroma que es percep a distància, el cruixent que es nota en cada mossegada i aquella tendresa interior que ens roba el cor. El restaurant de brasa per excel·lència de l’hotel W Barcelona, Fire, torna a posar els fogons en marxa per presentar-nos una proposta plena de colors que ret homenatge a la natura i a la creativitat gastronòmica. S’emmarca dins de la tercera edició de les col·laboracions que l’establiment ha estat realitzant des de l’estiu amb xefs de renom.

En aquesta ocasió, el xef de la casa, Stefano Pinna, ha elaborat una carta de la mà de Xavier Pellicer, on els vegetals pugen un esglaó en el pòdium de la brasa per convertir-se en els autèntics protagonistes d’aquesta tècnica tradicionalment associada a la carn i el peix. La nova proposta es tenyeix de l’estil Pellicer, xef executiu del seu propi restaurant situat a la capital catalana, on prima la cuina saludable, i que compta amb el guardó al millor restaurant de verdures del món el 2018 i el 2019, així com amb dos Sols Repsol.

Una carta plena de colors

 Els encerts són una constant a la carta, on hi trobareu delícies que s’impregnen de tot el bo que ofereix l’hivern. El primer entrant a destacar és la tatin de porros a la brasa amb un toc de tòfona negra, completament vegetariana, que combina porros ecològics rostits amb puré de tiges, cruixent d’arrels i patata. Les cocotxes de bacallà al carbó són un altre exemple d’entrant amb caràcter: van acompanyades de xips de la seva pell, pebrots del piquillo i una salsa pil-pil que marida a la perfecció amb el sabor marí que predomina al plat.

L’originalitat arriba al màxim amb el bistec d’api-rave, un dels plats principals, que està confitat i soasat al punt just, realçat amb un chimichurri mediterrani que li aporta un toc picant. L’arròs d’ànec cuit a la llenya també és una aposta arriscada però molt ben resolta: la carn es fon a la boca amb trompeta de la mort, poma de Girona, foie gras i una reducció de Pedro Ximénez. I, com no podia ser d’una altra manera, les postres havien de posar en primer pla una de les estrelles de la nostra terra: el cremós de castanya, un dolç que combina marron glacé, gianduja de xocolata negra, avellana i una galeta cruixent de cacau.

Si voleu gaudir d’una experiència gastronòmica que acompanyi els dies freds d’hivern amb productes de temporada, no us perdeu la nova col·laboració de Xavier Pellicer i Stefano Pinna! Estarà disponible per a dinars i sopars al restaurant Fire fins a l’abril. És hora de reservar taula!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat