La Vermuteria Masnou té darrere el Grup Galera, amb restaurants con la Bodega Granados, l’Òxid i el Loria. Ha nascut amb aquesta fórmula tan estesa com infaŀlible: una barra ben bufona feta amb rajoles de mosaic hidràulic, vins, vermuts, birres, tapes fredes i calentes a preus moderats –que més aviat són mitges racions– i una ubicació privilegiada en un carreró amb encant de Sants, barri que, amb permís de Sant Antoni, ha esdevingut la capital del vermut a la ciutat. El local té, a més, una entrada fantàstica, amb un trosset de barra que dóna al carrer (preneu nota, fumadors).
Les braves unes patates blanques, petites i toves, servides amb la pell i acompanyades d’una salsa vermutera pròpia, allioli, picada verda, mostassa antiga i espècies com el pebre vermell o l’orenga, són un bon exemple d’aquesta voluntat del xef de reinventar els plats de sempre sense modificar-ne l’essència, igual que el cor de bou farcit d’esqueixada, un dels plats freds més exuberants de la carta, que segueix la màxima del local: “Producte fresc, de qualitat i proximitat”.
Tenen, a més, unes croquetes impecables (de ceps, formatge i pernil, especialment bones aquestes últimes) i plats de forquilla com ara la cassoleta d’ous estrellats amb pernil ibèric, el trio d’hamburgueses o la broqueta de mar i muntanya, a preus molt assequibles. Completen la carta una selecció de tàrtars, tempures, amanides, aperitius de llauna, embotits i formatges i unes postres fantàstiques com les tres textures de xocolata i taronja o la crema catalana amb fruits vermells.