Aquest preciós espai, ubicat a la planta baixa de l’hotel Villa Emilia, al cor de l’Eixample, està decorat cuidant fins a l’últim detall per fer sentir els comensals com a casa. El saló està il·luminat per una impressionant làmpada d’aranya, combina mobiliari antic i contemporani i es distribueix formant racons íntims. Podeu triar taula a tocar del finestral, o la vora de la xemeneia, en unes taules amb butaques que conviden a relaxar-se i gaudir del moment. També tenen una terrassa espectacular a base de tarimes, des d'on podreu gaudir de la brisa mentre us preneu còctels i begudes, alguna tapa o suggeriment del grill a la vista i on tots els dijous i els dissabtes hi tenen música en directe.
La seva carta proposa una selecció de plats elaborats amb productes de temporada, de proximitat i d’excel·lent qualitat i producció ecològica, amb suggeriments com llobarro al grill amb pico de gallo; tota una secció de grills amb plats tan interessants que inclou per exemple onglet de vedella al grill amb mantega d'escalunyes, espinacs frescos i patata; o un steak tartar amb salmó fumat i avocat. I tot acompanyat dels millors vins de la terra.
Pel migdia, de 13 a 15.30 h, trobareu dos menús setmanals elaborats a partir de productes mediterranis que arriben directe del mercat, amb 4 primers plats i 4 segons plats a escollir amb postre artesanal. Per sopar, de 20 a 23 h, el Bistrot es converteix en un espai íntim i tranquil, ideal per aquest àpat. Podreu sopar a la carta i deixar-vos sorprendre pels suggeriments que proposen els xefs, a més de gaudir d’una àmplia varietat de tapes i racions.