L'Alexandra Barcelona Hotel, Curio Collection by Hilton acull l'espai La Charcuteria, a peu de carrer, i el restaurant Solomillo, un local inspirat en els 'bistros' de París. Tant l'un com l'altre fusionen i amplien la seva proposta per tal d'oferir al comensal una experiència gastronòmica completa. Es poden fer tapes i taules a base dels millors embotits artesans i amb un deliciós pa de vidre amb tomàquets. I com a plat principal, ofereixen l'opció de demanar carn a pes: es pot triar el tipus de carn, el punt de cocció i les guarnicions. A més, tenen una preciosa terrassa interior amb una piscina a l'aire lliure, al voltant de la qual serveixen sopars encantadors. Descobreix una proposta gastronòmica deliciosa en un ambient exclusiu.
Si ets un autèntic sibarita, segur que ja coneixes molts restaurants d'hotels de Barcelona. Són espais elegants i diferents on pots tastar propostes excel·lents de la mà de grans xefs i aprofitar per passar una estona agradable als seus refrescants jardins interiors o a les seves terrasses, esplèndids miradors urbans des d'on observar la ciutat sense submergir-te en el brogit dels carrers. El Gremi d'Hotels de Barcelona, amb la proposta Gastronomia als hotels, vol donar-te la possibilitat de descobrir –durant tot un any– els plats que s'elaboren a les cuines de diferents hotels. N'hi ha per a tots els gustos: plats de xefs que compten amb estrella Michelin, propostes creatives i d'autor, plats orientals, d'inspiració mediterrània... A més, l'oferta gastronòmica dels hotels es completa amb les creacions culinàries de l'Escola Superior d'Hostaleria amb dos suggeriments, els restaurants l'Escola i l'Ham. Acosteu-vos als hotels de la ciutat i gaudiu de l'oci i l'ampli ventall gastronòmic que us hi espera!