1. Vraba
    Foto: America's CUP Vraba
  2. Vraba
    Foto: America's CUP Vraba

Ressenya

Vraba

4 de 5 estrelles
  • Restaurants | Catalana
  • preu 3 de 4
  • La Barceloneta
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Que la Copa Amèrica de vela –un dels esdeveniments esportius més antics de la història, amb 174 anys de vida– serà una de les cites més importants de l'any a Barcelona, no ho posa ningú en dubte. Entre els mesos d'agost i octubre del 2024, Barcelona esdevindrà la capital mundial de les competicions de vela. I la presència d'un centre de divulgació de l'America's CUP a l'IMAX ha portat l'obertura d'un restaurant espectacular: Vraba, situat a la planta superior de l'America's CUP Experience, i amb unes vistes espaterrants al Moll de la Fusta i el Port de Barcelona, funcionarà fins a l'estiu del 2025.

La proposta culinària és dirigida per Albert Ventura, xef propietari de Coure i executada per l'equip de Jordi Vilà, estrella Michelin amb Alkimia. Plats clàssics catalans, molt escorats cap al producte mediterrani i mariner, amb picades d'ullet a la cuina asiàtica. Per exemple, entrants com bunyols de bacallà amb babaganuix, salmorejo amb moixama de bonítol o una terrina de pollastre, foie, anguila fumada i festucs, amb poma i api. Els plats principals els conformen un apartat de peix i marisc a la brasa on peces com rap, llobarro o turbot se serveixen senceres. El restaurant es complementa amb un bar a la planta inferior amb terrassa, Sailor's Cove, a peu de mar. Ubicat a l'entrada del centre de divulgació, aquest bar ofereix variada cuina mediterrània durant tot el dia, també sota el comandament del xef Albert Ventura i obre de dilluns a diumenge de 10 a 22 h. 

Detalls

Adreça
Moll d'Espanya, s/n
Barcelona
08039
Transport
M: Barceloneta
Horaris
Cada dia de 10 a 24 h. De dj. a ds. fins 3 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà