Que la Copa Amèrica de vela –un dels esdeveniments esportius més antics de la història, amb 174 anys de vida– serà una de les cites més importants de l'any a Barcelona, no ho posa ningú en dubte. Entre els mesos d'agost i octubre del 2024, Barcelona esdevindrà la capital mundial de les competicions de vela. I la presència d'un centre de divulgació de l'America's CUP a l'IMAX ha portat l'obertura d'un restaurant espectacular: Vraba, situat a la planta superior de l'America's CUP Experience, i amb unes vistes espaterrants al Moll de la Fusta i el Port de Barcelona, funcionarà fins a l'estiu del 2025.
La proposta culinària és dirigida per Albert Ventura, xef propietari de Coure i executada per l'equip de Jordi Vilà, estrella Michelin amb Alkimia. Plats clàssics catalans, molt escorats cap al producte mediterrani i mariner, amb picades d'ullet a la cuina asiàtica. Per exemple, entrants com bunyols de bacallà amb babaganuix, salmorejo amb moixama de bonítol o una terrina de pollastre, foie, anguila fumada i festucs, amb poma i api. Els plats principals els conformen un apartat de peix i marisc a la brasa on peces com rap, llobarro o turbot se serveixen senceres. El restaurant es complementa amb un bar a la planta inferior amb terrassa, Sailor's Cove, a peu de mar. Ubicat a l'entrada del centre de divulgació, aquest bar ofereix variada cuina mediterrània durant tot el dia, també sota el comandament del xef Albert Ventura i obre de dilluns a diumenge de 10 a 22 h.