Darrere Gal·la Placídia hi ha una cantonada amb una gelosia de fusta fosca que capta l’atenció del passavolant: què s’hi cou, allà dins? El 2019 en Kenia Nakamura i l'Anna Perayre van obrir aquest restaurant de cuina japonesa i el seu menú 'kaiseki' és una experiència única, per l’ambient del local –pura tranquil·litat, tot pau– i pel tempo i la precisió ritual de l’elaboració dels plats davant teu. Tracten la matèria primera amb una delicadesa inaudita, sigui pop, ànec, vedella o tota de mena de verdures –espinacs, espàrrecs, faves, algues: segons temporada– fetes al punt de cocció perfecte per treure’n el màxim de gust i que la seva textura s’expressi millor.
Cada plat és una petita obra d’art de composició, com per exemple l’orada al vapor amb 'umeboshi', bola de tofu i crema de pèsol: cada element participa del conjunt sense perdre ni una unça de personalitat. Amb el seu 'sashimi' s’entenen els peixos com mai: la untuositat del salmó, l’ànima melosa de la gamba, la ductilitat de la tonyina... No tenen cap voluntat provocadora o experimental, i, tanmateix, tota l’estona puntuen els plats amb sorpreses fantàstiques com la tempura de maduixa, la salsa de calçots i els cubs de gelea reial.
Quan surts del Wakogoro, l’esperit, nodrit i en calma, et fa notar que el que s’hi cou, allà dins, és tot un viatge pels sentits, inclosa la ment.