El restaurant Winter Garden de l'Hotel Palace és a l'altura de les expectatives que hom porta posades de casa quan entra en un dels grans hotels de Barcelona, fundat l'any 1919 i que ha esdevingut una peça clau en l'imaginari del luxe i la modernitat de Barcelona (la seva construcció va ser calu en el pas de l'hostal a l'hotel de luxe).
L'exclusivitat és en les vistes però també en la cuina: estem parlant d'un restaurant amb una espectacular vista de 360º de Barcelona, i amb una oferta gastronòmica que ofereix dos menús degustació –de novembre a abril– amb un punt d'alta cuina francesa que són ideals per a ésser degustats amb un maridatge de vins. El millor producte possible de temporada, vehiculat en receptes que equilibren sofisticació, sobrietat i classicisme. Amb plat, per exemple, com una amanida de carxofa, foie i figues, o un garrinet amb purè de moniato, taronja i regalèssia.
El Jardí Diana es transforma durant l'estiu en un oasi urbà. L'última planta de l'hotel ofereix als hostes i visitants una proposta gastronòmica de tapes d'autor i cuina mediterrània, una selecció de còctels creatius i bona música en directe amb sessions de DJ. És un espai idíl·lic, allunyat del soroll de la ciutat, amb una de les millors vistes panoràmiques de la Barcelona.