Xalar (TANCAT)

  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 3 de 4
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

El xef Fran López (dues Michelin, a Xerta i Villa Retiro) és un cuiner que entén l'alta gastronomia com a un gaudi. Bé, això es podria aplicar a tots els cuiners, però López té una concepció lúdica i propera de la cuina moderna que fa que el comensal es llanci en planxa cap al plat, en lloc de quedar-se'l mirant perplex, com a vegades passa davant plats moleculars i amb constel·lacions que s'han de muntar, tastar i interpretar. 

I el restaurant Xalar no es diu així perquè sí. Situat a la planta baixa de l'hotel Donna a Castelldefels –té una terrassa meravellosa amb accés directe a la platja, on pots menjar amb els peus a la sorra– apunta a la intenció del verb. Estem parlant de producte de mar i muntanya d'alta gamma, tractats amb tècniques que respecten la seva frescor i sabor, però afegint-hi un plus de diversió i xalar. Des d'allò més popular –sardines marinades amb tomàquet i alfàbrega– fins a marisc top, com uns escamarlans a la brasa amb maionesa de farigola. Mestre de l'arròs, té un breu i substanciós apartat. I per no acudir al tòpic del 'xef mariner', val la pena destacar l'arròs de carn: una barbaritat tèbia i sucosa amb bocins de mitjana de vaca madurada 65 dies i el seu carpaccio. Altes prestacions 'gastro' a 40 euros per cap. No us perdeu les postres!    

Busca alojamiento

Detalls

Adreça
Passeig Marítim, 171
Castelldefels
08860
Horaris
Cada dia de 13 a 16 i de 20 a 23 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà