Dos amics amb molts anys d’estiueig a Cadaqués decideixen obrir un bar de platillos amb aires cadaquesencs. Guisat de peix o tall, de sofregit lent i salsa abundant. Taverners il·lustrats, xanc i meli surt al diccionari comparatiu del parlar Cadaqués-Eivissa de la lingüista Ernesta Sala: m.1. Guisat de peix amb suc. 2.fig. Molt bo, que es menja de gust. Aplicat a qualsevol altre menjar, de qualitat culinària. El repertori no és gaire llarg però sí saborós i ben executat: bacallà amb mussolina d’alls i samfaina, mandonguilles amb sípia ben brutes de tinta, callos de vedella i pèsols ofegats. En un món de barres dedicades al fregit, al tataki i al cebiche, ells opten per la cullera. Per postres, boníssima Tatin (seva) i taps de Cadaqués.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Francolí, 53
- Gràcia
- Barcelona
- 08006
- Transport
- Pàdua (FGC)
- Horaris
- Dl. tancat. Dt. i dc. de 18.30 a 24 h. De dj. a ds. de 13 a 16 h i de 18.30 a 1 h. Dg. tancat. (Juliol: Dl. i dt. de 18.30 a 24 h. De dc. a dv. de 13 a 16 h i de 18.30 a 24 h. Ds. i dg. tancat. Agost: tancat.)
Discover Time Out original video