1. Arròs d'ortigues
    Arròs d'ortigues
  2. Cocotxes i angules
    Cocotxes i angules
  3. Caixeta
    Caixeta
  4. Xerta restaurant
    © Ferran NadeuXerta restaurant

Ressenya

Xerta

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 3 de 4
  • Dreta de l'Eixample
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

El restaurant Xerta, situat a l’hotel Ohla de l’Eixample, és una excel·lent porta d’entrada a la cuina de les Terres de l’Ebre des de Barcelona. El xef Fran López, que amb 25 anys va aconseguir la Michelin a Villa Retiro (Xerta), ofereix plats on es combina el poder cru de la mar amb la creació gastronòmica (feu una ullada al menú del mar).

Plats com les cocotxes i angules o l’arròs d’ortigues justifiquen la visita. Tot i que trenca la cotilla del tòpic mariner: López broda plats de carn i caça, com un deliciós colomí amb múrgoles. La carta és curta, molt enfocada al menú degustació, i al migdia hi ha una de menú qualitat-preu espectacular, de dimarts a divendres: aperitius, un entrant, un segon de carn o peix, postres, vi, cafè i petits fours.

Detalls

Adreça
Còrsega, 289
Dreta de l'Eixample
Barcelona
08008
Transport
FGC (Provença), Diagonal (M: L3, L5)
Preu
€€€
Horaris
De dt. a ds. de 13 a 16 i de 20 a 23 h. Dg. i dl. tancat
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà