El Xiroi és el germà més desenfadat de Ca La Nuri. La carta és fresca i eclèctica, però molt mediterrània: hi trobareu des d'un repertori de tapa clàssica –calamars a l'andalusa, croquetes de rostit, pebrots del Padrón...– fins a entrants amb tocs internacionals, com bunyols d’espinacs amb xili dolç. La part principal, esclar, passar per arrossos sumptuosos i cert aire d'autor, com el negre de pals amb calamar i escamarlà, o un arròs de rostit d’ànec amb allioli de figues i romaní (esclar que l'apartat de peixos i carns també és molt llaminer: qui pot dir que no a un romesquet de rap i musclos?).
Per obrir la gana: còctels clàssics, sangries i aperitius. I tot això, amb vistes al mar i amenitzat amb bona música. La cosa bonica d'aquest restaurant-xiringuito és que es pot obrir, com qui diu, sense cap paret i a l'estiu és una meravella: com menjar a la platja però sense les incomoditats derivades de tenir els peus a la sorra.