1. Yakumanka
  2. Yakumanka
    Yakumanka
  3. Yakumanka
    Yakumanka

Ressenya

Yakumanka

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Peruana
  • preu 3 de 4
  • Esquerra de l’Eixample
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Quasi es podria denunciar per pecaminós. Salivareu quan descobriu tota aquesta abundància de pesca convertida en deliciosos cebiches, tiraditos i entrants. I tot plegat cuinat en un perfecte borrombori de producte de costa ibèrica i pinzell peruà de la mà de Gastón Acurio. Impossible no tirar-se de cap a aquesta 'olla d’aigua' –el significat de 'yaku manka', que prové de la llengua quítxua. No us perdeu els peixos a la vista tipus marisqueria, que preparen al moment, a la brasa o fregits, en aquest majestuós restaurant peruà

Tampoc el ponzu rocoto: tonyina vermella, freses d’areng, alvocat, maionesa fumada de sarment i salsa ponzu de rocoto. Tenen una vareta que també fa màgia amb els woks, assaonats amb salses peruanes. Aquest fou el segon restaurant que va obrir Acurio a Barcelona el 2017, després de Tanta, i fins al 2024 asseguren haver servit la bestial xifra de 100.000 ceviches: si això és cert, la majoria de barcelonins tenen com a prototips de cebiche el de Yakumanka, i això és molt bo!

Detalls

Adreça
València, 207
Barcelona
08007
Transport
Universitat (M:L1,L2), Provença (FGC)
Preu
€€€
Horaris
Dl. a dj. de 13.15 h a 15.15 h i de 20.15 h a 22 h, dv. i ds. de 13.15 h a 22.45 h, dg. de 13.15 h a 22 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà