Quasi es podria denunciar per pecaminós. Salivareu quan descobriu tota aquesta abundància de pesca convertida en deliciosos cebiches, tiraditos i entrants. I tot plegat cuinat en un perfecte borrombori de producte de costa ibèrica i pinzell peruà de la mà de Gastón Acurio. Impossible no tirar-se de cap a aquesta 'olla d’aigua' –el significat de 'yaku manka', que prové de la llengua quítxua. No us perdeu els peixos a la vista tipus marisqueria, que preparen al moment, a la brasa o fregits, en aquest majestuós restaurant peruà.
Tampoc el ponzu rocoto: tonyina vermella, freses d’areng, alvocat, maionesa fumada de sarment i salsa ponzu de rocoto. Tenen una vareta que també fa màgia amb els woks, assaonats amb salses peruanes. Aquest fou el segon restaurant que va obrir Acurio a Barcelona el 2017, després de Tanta, i fins al 2024 asseguren haver servit la bestial xifra de 100.000 ceviches: si això és cert, la majoria de barcelonins tenen com a prototips de cebiche el de Yakumanka, i això és molt bo!