El 2011 en Kenzo Koketzu va obrir un petit local de menjar japonès per emportar a Sitges, el Yatai. La cosa va rotllar i quatre anys després va obrir un restaurant a l'Eixample Esquerre. El nom del seu negoci ja us dona una pista de quina mena de gastronomia nipona us ofereix. Al Japó, un 'yatai' és una petita parada de menjar mòbil que normalment ven ramen o altres plats calents. Res de sofisticacions ni filigranes 'michelinianes', la carta d'en Kenzo va d'àpats quotidians i terrenals a preus molt raonables; 'donburi' (bol d'arròs amb guarnició), 'kare raisu' (bol d'arròs amb curry, patata i pastanaga), 'kaisendon' (bol d'arròs amb sashimi) i 'okonomiyaki' i 'yakisoba'. Pels menuts, dos menús infantils imbatibles; el 'karaage' (plat combinat amb arròs blanc, pollastre karaage, gamba arrebossada, patates i amanida) i el 'korokke' (plat combinat amb arròs blanc, croqueta japonesa de patata, gamba arrebossada, patates i amanida). Els serveix en plats d'en Doraemon i la presentació del menjar sempre és divertida. Ah! El menú infantil inclou un petit regal sorpresa. Només disponible de dilluns, dimecres, dijous i divendres feiners al migdia.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video