El brunch de Martín Berasategui ja s'ha convertit en tot un clàssic de l'hotel Monument, i se celebra cada primer i tercer diumenge de mes al restaurant Glass, espaterrant terrassa rere vidres des d'on s'albira tot passeig de Gràcia. El menú del brunch inclou una variada selecció d'entrants a base d'assortiment, carpaccios de carn i peix, pastissos salats, montaditos, tàrtars, embotits i una deliciosa selecció de formatges així com alguns plats freds en presentacions individuals o en gotet.
La part calenta de l'àpat la componen una selecció de plats clàssics bascos fets al moment i servits en passi pensats per compartir: entre ells, destaquen el tac de tonyina amb escuma de marmitako, l'arròs de calamarset amb allioli lleuger, els bunyols de bacallà amb maionesa de kimchi o la costella de vaca amb pebrots de Padrón. Tot plegat, possibilita gaudir de l'alta cuina de Berasategui i Paolo Casagrande a preus més terrenals que els menús degustació de Lasrate i Oria.
La novetat per a aquest 2024 és la incorporació a l'oferta de cocteleria que acompanya el brunch, d'un trago creació de Giacomo Giannotti: el Monument Mary, la versió que ha fet el bar Paradiso –millor bar del món del 2022 segons 50 Best Bars– del clàssic Bloody Mary per a Monument Hotel.