1. Platets de Zaytun
    Foto: Zaytun | Zaytun
  2. Bacallà fumat amb pipirrana de tomàquets secs
    Foto: Zaytun | Zaytun
  3. Façana de Zaytun
    Foto: Zaytun | Zaytun
  4. Zaytun, fusionador de cocinas de España: ¡callos mar y montaña con piparra!
    Foto: Zaytun | Zaytun, fusionador de cocinas de España: ¡callos mar y montaña con piparra!

Ressenya

Zaytun

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 2 de 4
  • Sants
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

El xef Juanan Vizcaíno, amb arrels andaluses i catalanes, fusiona amb mestratge els sabors de Jaén i Catalunya amb tocs internacionals en aquest restaurant íntim i amb caràcter.

La carta, pensada per compartir, inclou imprescindibles com la croqueta trufada, el croissant-brioix de musclos, la bomba de steak tartar i la careta amb curry verd. La tècnica mediterrània es combina amb influències asiàtiques, mentre que Jaén es fa present en plats com el llom de bacallà amb rin-ran, les favetes amb morcilla de caldera i el melós de xai en adob a la cazorlenya. La seva versió deconstruïda del romesco demostra innovació sense perdre essència.

La seva mare, Anna María Soria, dirigeix la sala amb calidesa i proximitat. El celler, assessorat per Òscar Soneira, aposta per vins poc convencionals de regions com Jaén i la Manxa, amb un únic requisit: han de ser bons.

Amb una excel·lent relació qualitat-preu, Zaytun s'ha convertit en un dels millors restaurants de Sants, i reservar amb antelació és imprescindible.

Detalls

Adreça
Guadiana, 40
Barcelona
08014
Transport
M: Plaça de Sants (L1 i L5)
Preu
€€€
Horaris
De dm. a ds. de 12.30 a 23.30. Dg. de 12.30 a 15.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà