La revolució sexual més recent la protagonitzen un grup anglosaxó de dones que en diferents mitjans artístics, teatre, cinema i còmic, analitzen i desgranen el que significa el sexe en la nostra societat. Elucubren, amb llibertat, intel·ligència i humor com a arma imprescindible, sobre els nostres instints més baixos i el perquè d’aquests desitjos. Lena Duham mostra en la seva premiada sèrie de l’HBO 'Girls' com el sexe des de l’adolescència fins a la maduresa, supeditat a la cultura, determina la nostra forma de ser i actuar. Sarah Haskins, Margaret Cho i Amy Schummer, reines de l’stand-up comedy, usen l’humor com a eina feminista per escombrar estereotips de gènere i, sobretot Amy Schummer, per riure i ironitzar, per fi, sobre els disbarats sexuals que fem les dones, sobretot quan bevem.
En cinema, les pel·lícules 'La boda de mi mejor amiga', 'Bachelorette' i 'Pitch Perfect' posen en dubte l’escàndol i la denúncia social dels nous corrents eroticofestius com el 'mamading' o el 'babosoak' (anys abans de la gresca mallorquina ja es practicaven en festes de graduació americanes) traient ferro a aquest tema i apostant per l’humor com a únic agitador de neurones per a dèbils i alienades: per exemple, fent saber a les noies que practiquen 'mamading' que la composició del semen porta aigua, sucres essencials, substàncies alcalines, prostaglandina, zinc, vitamina C i colesterol; a més de 5 a 25 calories per ejaculació (tot depèn de l’alimentació del donant). L’humor com a arma política i analgèsic contra la por.
Erika Moen, dibuixant de còmics, publica cada setmana al seu blog, –amb més de 25.000 seguidors a Twitter– una tira parlant sobre sexe, joguines i la indústria del porno. I webs com la de Sunny Megatron porten el sexe als mitjans de comunicació de forma lògica i sense censures. Sunny, educadora sexual especialista en BDSM, i la seva parella, Ken Melvoin-Berg, escriuen i protagonitzen vídeos on expliquen l’altra cara de les pràctiques anals, les joguines sexuals i les mamades. Després de veure els seus vídeos, tens la sensació d’haver après molt sobre sexe. T’alleuja saber que allò que t’avergonyia no té tanta importància i, a més, que has rigut moltíssim sense caure en cap clixé de gènere, masculí o femení.