Direcció: Joan Ollé. Intèrprets: Ferran Aixalà, Eduard Muntada /Dafnis Balduz, Clara Olmo, Sandra Pujol i Marta Rossell.
Esperonat pel precedent del que va dirigir per Temporada Alta de Girona el 2013 i en el qual van participar xefs de renom, Joan Ollé ha pensat aquest espectacle al voltant de la literatura gastronomica. D’aquella experiència, aquesta funció condimentada amb fragments i ocurrències, algunes brillants i d'altres mers jocs de paraules, d’una vintena d’autors, des de Roland Barthes fins a Leonardo da Vinci passant per Marcel Proust, Narcís Comadira, Julio Camba...
I és d’això del menjar n’han parlat tants i tants, fins i tot el gran Pablo Neruda, que no té lloc en aquesta taula. A la fi doncs, una degustació de petites recreacions literari/gastronòmiques trufades amb cançons força adequades. No hi ha dubte del brillant joc semàntic de fruites i verdures a la nostra parla i tampoc que una cosa són les receptes i una altra, l'elaboració. I en aquestes 'Delikatessen' es repeteixen fórmules, com els llistats, i li manca en canvi l’adob que ressalti la mossegada.
La presentació és molt correcta i el servei, tres actrius (vestides per l’enemic) i dos actors, molt entregat, però l’enginy queda enterrat entre llesques de pa torrat i fulles d’amanida i la digestió es fa pesada.