1. La Tienda de los Horrores
    Foto: Nostromo LiveLa Tienda de los Horrores
  2. La Tienda de los Horrores
    Foto: Nostromo LiveLa Tienda de los Horrores
  3. La Tienda de los Horrores
    Foto: Nostromo LiveLa Tienda de los Horrores

Ressenya

La Tienda de los Horrores

3 de 5 estrelles
  • Teatre, Musical
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Després de 'Casi normales', 'La jaula de las locas' i ara 'La tienda de los horrores' es pot ja afirmar que Nostromo Live és una productora a tenir en compte quan es tracta de musicals sense el peatge de la franquícia. Selecció encara breu que expressa una interessant coincidència: obres nascudes a l'off del negoci teatral que posteriorment es converteixen en èxits populars, en petits clàssics. Cas paradigmàtic és 'Little Shop of Horrors' de Howard Ashman i Alan Menken. Obra inspirada en una pel·lícula de sèrie B de Roger Corman, estrenada a l'off-off Broadway per penjar cinc anys més tard la medalla del bronze del musical més longeu de la cartellera novaiorquesa.

Al Coliseum –les dues nits del passat Grec van ser assajos generals– la producció dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix llueix l'excel·lent factura escènica de Nostromo Live. El muntatge és fidel al llibret original encara que l'estètica de Skid Row projecta l'argument –d'una manera una mica capriciosa– cap a un futur 'Blade Runner'. Tot i que la ironia del vestuari dissenyat per Míriam Compte recorda més a la bogeria de Jean-Paul Gaultier a 'El cinquè element'. Compte aporta, a més, una picada d'ullet al còmic dels 80 i funky. La dissenyadora brilla especialment en el rober de les Sey Sisters (Edna, Yolanda i Kathy), autèntiques protagonistes de la funció al costat d'un descomunal Manu Guix (director musical, home orquestra i veu d'Audrey II, la planta carnívora). Cada aparició d'aquest cor d'inspiració grega i soul de la Motown és estel·lar.

És veritat que Diana Roig (Audrey) posseeix una preciosa veu i la presència naïf que demana el seu personatge, que José Corbacho (el dentista sàdic) es marca una divertida entrada molinera i que Marc Pociello (Seymour) sembla germà de llet de Rick Moranis, protagonista de la pel·lícula de Frank Oz. Però són les Sey Sisters les que marquen la diferència en cadascun dels seus números, per les seves veus i moviments plens de swing.

Un gran i entretingut espectacle que només flaqueja quan la trama es taca de drama i vermell gore.

Autoria del llibret i les lletres: Howard Ashman. Composició musical: Alan Menken. Traducció: Marc Artigau. Adaptació: Marc Artigau. Direcció: Àngel Llàcer, Manu Guix. Interpretació: Manu Guix, Marc Pociello, Diana Roig, Ferran Rañé, The Sey Sisters, José Corbacho, Victor Gómez, Sylvia Parejo, Bernat Cot, Natán Segado y Raquel Jezequel.

Detalls

Adreça
Preu
24-53 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà