Dia 1: porcs ecològics
Especialment si aneu amb canalla, de segur que tots plegats xalareu visitant l'ecogranja Salgot, al municipi d'Aiguafreda. La mateixa família us explicarà com viuen i es crien els seus porcs ecològics en aquest espai únic, en una de les entrades al Parc Natural del Montseny. Ja se sap que del porc se n'aprofita tot, i la família Salgot això ho posa en pràctica des de l'any 1928, elaborant uns embotits excel·lents. Però tornem a la visita. Hi ha diverses opcions; una és completar-la amb una degustació d'embotits ecològics; una altra, si es disposa de més temps, acabar entaulant-se al restaurant El Bellver, a Tagamanent, establiment amb distintiu Slow Food. Hi ha també la possibilitat, si hi aneu dos adults i dos infants de fins a 12 anys, d'agafar un pack familiar i així la visita surt més a compte econòmicament parlant. En fi, feu el que feu, passareu una bona estona i aprendreu moltes coses del món del porc.