Us encanta la xocolata? A nosaltres també. I aquesta és la nostra ruta més imprescindible, les botigues, pastisseries i restaurants que trepitgem quan tenim "mono" de xocolata. Nyam!
Si no sabeu dir que no a un bon dolç, no us podeu perdre el pastís de mousse de xocolata amb crema de llet i cacao. De ben segur que us farà salivar! De fet, el responsable d'aquesta petita joia xocolatera i propietari del restaurant, en Pep, ens admet que és l'únic pastís que no pot treure de la carta: és el preferit del seu fill! I de bona part de la clientela.
Una idea, un plat. Així neix la cuina creativa al Massana, de la mà dels ingredients de temporada de més qualitat, vinguin d’on vinguin, però que permetin plasmar el concepte que es vol transmetre. Tota una declaració d’intencions mereixedora d’una estrella Michelin des del 2007. El pastís que ens ocupa avui, elaborat amb diferents textures de xocolata i avellana, també se la mereix. Ideal pels que perden el cap per la xocolata amb llet o la Nutella. Està per llepar-se'n els dits!
Discover Time Out original video