No sabeu viure sense dolços i somieu amb Sacher, Carrot Cake i un bon tiramisú? O potser sou més de merenga, flamet i xuixos a raudals? Hem fet una selecció de les millors pastisseries de les comarques gironines perquè (també) caigueu en la temptació. Un dia és un dia...
Les millors pastisseries de Girona
Una guia per gaudir de les millors temptacions dolces de les comarques gironines
Pastisseria selecta i els millors productes de temporada. És la filosofia de la Noguera, una fleca i pastisseria creada per la família Noguera Bosch l’any 1981. Un establiment tot terreny on, per una banda, trobem pa fet amb farines de primera qualitat i km-0 i cuinat en forn de llenya amb una sola de pedra i, per l’altra, pastissos de tota la vida, elaborats amb productes de la terra i, des de fa uns anys, dolços de ‘Gourmandise Raonada’ perquè el plaer d’uns bons postres no ha d’estar renyit amb la salut. A més, a la Noguera també elaboren especialitats úniques com els Tosquigets, els Crics, els Silvans i la Coca de Brunyola. També tenen botigues a Riudellots de la Selva i Sant Gregori.
Discover Time Out original video