Menjar
© casanisaMenjar
© casanisa

4 càterings de Girona que cal tastar

Un cuiner a casa i no t'hauràs de preocupar per menjar bé, sa i equilibrat

Publicitat

No tens temps per cuinar o no saps què fer avui? Els càterins ja no estan reservats només als grans esdeveniments o a celebracions nombroses, sinó que són una alternativa saludable per aprende millors hàbits culinaris i estalviar-se unes hores de temps. Entreu, remeneu i tasteu!

  • Cuina creativa

La Carme Picas i en Xavier Gubau, es van conèixer en els inicis d’El Celler de Can Roca, quan encara era un annex de Can Roca. Poc després, a principis de la dècada dels 90, es van embarcar en una nova aventura: El Ginjoler. Una empresa de càterings personalitzats. Una curiositat: han muntat càterings enmig de camps de blat, sense llum ni aigua. Actualment, tenen un restaurant a Sant Feliu de Guíxols i, com us esteu imaginant, des de les instal·lacions de Cornellà ofereixen menjar per emportar. Això sí, s’ha de trucar amb antelació. Dos imprescindibles: el caneló de brandada de bacallà, poma àcida i oli de vainilla i la coca de parmesà, conill, ceba flamejada i olives negres. De llagrimeta. 

Cabell d'Àngel Càtering

El xef Roger Sobrebals està al darrere del projecte Cabell d’Àngel Càtering, on les claus principals són la cuina de mercat, el producte fresc i autòcton. Elements com la sensibilitat pel territori i la tradició culinària, o la inquietud per la innovació i l'avantguarda, creen un producte atractiu per a tothom a qui li agradi gaudir de la gastronomia en un entorn particular com casa seva o entre vinyes en algun dels cellers de la DO Empordà.

A banda del xef particular, tasteu alguns dels seus arrossos d'autor o els vins de maridatge que ofereixen. No us en penedireu!

Publicitat
  • Botigues
  • Botigues gurmet
  • Centre

Local Market ha fet també fortuna en el món dels càterings, i això que a Girona la competència en aquest camp és ferotge. Les dues sòcies expliquen que, a més d’una idea de negoci basada en transmetre l’emoció i l’amor pels bons productes de la nostra terra, les uneix el fet que van néixer el mateix dia del mateix any. Elaboren lots de productes de proximitat per a particulars o empreses amb diferents formats, amb un projecte cuidat al detall i que inclou experiències com l'esmorzar a domicili, que són alguna cosa més que un regal.

El Tinglado d'en Manel

Escolteu en Manel: ofereixen xef i barman personal especialitzat en cuina tradicional catalana i coctelería clàssica i evolutiva. I no caldrà que ho feu sols, amb els cursos de cuina i cocteleria que ofereixen per grups aprendreu cuinant mentre us ho passeu d'allò més bé. I si us voleu quedar a dormir, disposen d'apartaments per quedar-s'hi si esteu de viatge. Tot una experiència!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat