Encara que sembli impossible, no només de marisc viuen les paelles de la Costa Brava. I, tot i que menjar una paella davant del mar a ple estiu és una passada, a l'hivern també podem tastar arrossos per llepar-nos els dits. Bon profit!
Quan portes des de 1963 fent arrossos, com és el cas d'en Lluís, propietari d'aquest restaurant de referència a Port de la Selva, el món de la paella té pocs secrets per a tu. Fa dècades que els arrossos caldosos de Ca l'Herminda, especialitat de la casa, són un èxit de la Costa Brava, tot i que també fan una (només una) paella. De peix, és clar. Els arrossos caldosos tampoc no porten carn: n'hi ha de cabra de mar, de sèpia amb escamarlans o de gambes i musclos. Si decidiu reservar taula a Ca L'Herminda heu de demanar un dels entrants mítics de la casa, que porta a la carta del restaurant més de 20 anys: els cargols de mar gratinats, melositat pura, fets al forn amb pasta de mantega, ametlla, all i julivert. O el carpaccio de llobarro, homenatge al producte en estat pur, amanit amb un oli casolà de fonoll. El secret dels arrossos de Ca l'Herminda? En Lluís ho té clar: “nosaltres no fem marca: sofregim tot al moment. I això es nota”.
Discover Time Out original video