El tòpic (o potser prejudici?) que deia que el menjar vegetarià és insípid i avorrit ja ha passat a la història. El Cuida't, un restaurant flexivegetarià nascut a principis de 2015, ve a demostrar que es pot menjar sa sense renunciar al sabor. Està especialitzat en menjar vegà i vegetarià per a persones celíaques però si encara no heu abraçat el món de la proteïna vegetal, també hi podreu plats tradicionals elaborats amb carn i peix. Tots els plats, per cert, estan fets amb productes locals i ecològics. No podeu marxar sense tastar la crema de pastanaga, poma i llima i la coca d’escalivada i tomàquet caramelitzat.
Cansats de no trobar cap restaurant obert quan sortiu d’un concert o del teatre? És un procés lent, però cada cop més restaurants de Girona s’apunten a l’horari non stop: Cuina oberta des del matí o migdia fins passada la mitjanit. Hem fet una selecció dels nostres preferits, però si veieu que ens n’hem deixat algun digueu-nos-ho en els comentaris!