El Pedró és sens dubte una de les millors sorpreses del nucli medieval de Pals. Un lloc acollidor, autèntic (de pedra), detallista i amb un estil de cuina tradicional però amb estil propi. Us podríem recomanar mil i una opcions de la seva carta, des de l’àmplia selecció de brasa amb talls espectaculars, passant pels canelons o croquetes casolans i rematant amb plats de cuina de la iaia contundents com l’ànec rostit o els peus de porc amb bolets. Com que parlem de Pals, seríem uns insensats si no us parléssim del seu increïble arròs a la cassola amb marisc i llamàntol, que és l’única excusa que necessiteu per tornar al restaurant. Els postres són casolans i el servei una delícia a l’alçada de la gastronomia. És un lloc ideal per menjar-hi si visiteu Pals, no només perquè està al rovell de l’ou sinó perquè té una terrassa fantàstica. A més a més, a banda de la carta també disposen de menú, amb la qual cosa podeu adequar la visita al que us vulgueu gastar.
Les comarques gironines tenen el privilegi de tocar mar i muntanya. Aquesta diversitat paisatgística queda reflectida també en un dels plats més típics de la cuina tradicional de la zona: l’arròs. Seguiu la nostra llista i tastareu els millors exemplars de l’espècie! Bon profit!