Fer un parell de canyes i tapes en una terrassa semnpre és un bon pla, de vegades ve de gust trobar un racó amb encant allunyat de l'enrenou, per dinar o sopar tranquil·lament. Per això hem seleccionat alguns dels nostres restaurants preferits de la Costa Brava que compten tenen una magnífica terrassa, ja sigui a peu de carrer, en un idíl·lic jardí o amb unes vistes espectaculars.
Terrasses gourmet de la Costa Brava
Els nostres restaurants amb terrassa preferits de la Costa Brava per gaudir d'un dinar o sopar de qualitat a l'aire lliure
A la part del darrere del monestir de Sant Feliu de Guíxols s’hi amaga una joia digna de ser visitada (i tastada): El Restaurant El Ginjoler. En un espai d’una bellesa aclaparant i on s’hi combina el disseny amb el respecte per l’estructura original, el menjador del restaurant està situat a l’antic refectori de la comunitat monàstica. Es tracta d’un espai ple d’arcs i capitells on s’hi respira una sensació de pau i recolliment. La cuina també està emplaçada al lloc on originalment hi cuinaven els monjos, que van habitar l’espai fins a mitjans del Segle XIX. El menjar que s’hi serveix però poc té a veure amb l’austeritat de la gastronomia monàstica, ja que El Ginjoler, capitanejat per la xef Carme Picas, predica una cuina moderna i de creació que s’ha de tastar almenys un cop a la vida. Si hi aneu a l’estiu, no us perdeu l’experiència de sopar a l’espai privilegiat de l’Hort del Rector, on hi tenen una terrassa il·luminada amb un gust exquisit.
Hostal Sa Rascassa és la història de l’Oscar i la Merche. Una parella que vivia a Barcelona amb les seves filles i, tot i que tenien una (bona) feina fixa, volien canviar de vida. Deu anys després va aparèixer Sa Rascassa: Una casa al·lucinant (primer havia estat privada, després un casal de colònies i finalment, un centre de busseig amb restaurant i habitacions) al bell mig d’una de les cales més boniques de la Costa Brava: Aiguafreda. Corria l’any 2002, ells acabaven de complir quaranta anys i, tot i que no tenien experiència en hostaleria i restauració, van decidir vendre-ho tot i venir a viure a Begur. I el temps els hi ha donat la raó: Sa Rascassa s’ha convertit no només un restaurant i hotel impressionant (i tranquil!) també en un dels millors locals on menjar bon peix a la Costa Brava. Si hi aneu, doneu un cop d’ull a la pissarra i opteu pel peix de temporada. Si pot ser, a la planxa. La seva especialitat. Sa Rascassa és, també, un espai idíl·lic on fer una copa a la fresca ja que a l'estiu ofereixen un xiringuito a primera línia de mar: El Vermut.
Discover Time Out original video