Si sou dels que associeu l’alta cuina amb l’esnobisme i els preus injustificadament desorbitats, dir-vos que us equivoqueu de cap a cap. Amb una estrella Michelin, el xef de l'Aldea, Fran López, és la prova fefaent del vostre error. Ofereix una experiència gastronòmica creativa, però sense perdre el nord. De fet, per definir bé el que fa, més aviat ens hem de situar al sud. En concret, a les Terres de l’Ebre. Conegut i valorat per practicar una interessantíssima barreja de cuina de mercat tradicional i d’autor elaborada amb producte estacional, López redefineix els sabors de la seva terra natal i els exalta com es mereixen; ostres, llagostins, tonyines, verats, sardines... Tot portat des del Delta i de qualitat excelsa, per descomptat. Però no us penseu que només toca producte marí. També clava les opcions càrnies, com el mos de cua de bou i el caneló de rostit amb beixamel trufada.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Moll d'Espanya, 5, planta 2
- Barcelona
- 08039
- Transport
- M: Drassanes i Barceloneta
- Horaris
- Cada dia de 12 a 24 h
Discover Time Out original video