Fa poc, en Pau, un barista que la Laura va conèixer a les xarxes socials, ha començat a treballar-hi. Amb ell serviran un nou blend, per als curiosos que no en tenen prou amb un "talladet, reina". A més del cafè, és un dels pocs llocs de Barcelona on us faran una xocolata desfeta durant tot l'any. L'exceŀlent cafè de la casa pot enorgullir-se d'anar acompanyat d'uns dolços exquisits que elaboren la Laura i la seva mare.
Una bona manera de saber tot el que us poden oferir és fer-vos amics del seu Facebook. Cada matí, pengen una foto del pastís del dia. De cireres, coco, xocolata, taronja, castanyes, avellanes... sempre de temporada, a més d'un gran assortit de galetes artesanes. L'Algueró ha buscat aliances amb pastissers del barri com l'Isaac Balaguer. El seu braç de gitano fa caure llàgrimes de felicitat Guinardó avall. Si totes les cafeteries fossin com l'Algueró, jo també voldria viure, com Bill Murray, en un interminable dia de la marmota. M'asseuria a la butaca capitonada de color magenta fumat i no tindria cap pressa per a l'arribada de les vacances.
Més informació
També t'agradarà
Discover Time Out original video