Això no vol dir que elles facin “sandvitxos de bar de iaio dels EUA, que són de pa de motllo, formatge, enciam, tomàquet i pernil, fem quelcom de nivell”. ‘Només’ tenen deu entrepans, però tots són càrregues de profunditat, “una barreja entre entrepà clàssic dels Estats Units i invents nostres”. Pa notable, tot del forn Radas –alguns fets a mida, com si fossin panets d’hamburguesa però més densos, menys dolços–, acompanya barbaritats com el mufaletta (xoriço de Pamplona, salami, pepperoni, pernil dolç, mozzarella, provolone, amanida i pa de focaccia d’oli) o subtileses com el bánh mi, d’inspiració vietnamita: pastanaga i rave japonès envinagrats amb coriandre, tofu a la brasa i maionesa de xili. El seu 'cheesecake' té una pinta increïble. I polos de bourbon i préssec!
Això no vol dir que elles facin “sandvitxos de bar de iaio dels EUA, que són de pa de motllo, formatge, enciam, tomàquet i pernil, fem quelcom de nivell”. ‘Només’ tenen deu entrepans, però tots són càrregues de profunditat, “una barreja entre entrepà clàssic dels Estats Units i invents nostres”. Pa notable, tot del forn Radas –alguns fets a mida, com si fossin panets d’hamburguesa però més densos, menys dolços–, acompanya barbaritats com el mufaletta (xoriço de Pamplona, salami, pepperoni, pernil dolç, mozzarella, provolone, amanida i pa de focaccia d’oli) o subtileses com el bánh mi, d’inspiració vietnamita: pastanaga i rave japonès envinagrats amb coriandre, tofu a la brasa i maionesa de xili. El seu 'cheesecake' té una pinta increïble. I polos de bourbon i préssec!
Discover Time Out original video