Selecció de restaurants on podreu gaudir d'un bon àpat, acompanyat d'aigua mineral d’origen volcànic Sant Aniol, vinguda directament de la Garrotxa.
És un dels primers restaurants i dels més punters del Grup Andilana. La seva ubicació, en plena Plaça Reial, ja li dóna un punt a favor. L’estil del local és elegant amb reminiscències modernistes. La seva fórmula d'èxit és una extensa carta basada en una cuina de mercat i mediterrània, a molt bon preu.
Al restaurant Bistreau Hotel Mandarin el Xef del Mar, com és conegut Angel León, proposa amb nocturnitat i alevosia (ja que només está disponible de nit i amb reserva): la mesa. Una sola taula, la taula del xef, col·locada davant del finestral de la cuina, on poden seure fins a dotze persones. Veureu jugar al xef i el seu equip amb peixos, algues i fins i tot amb plàncton.
Mont Bar
Quan s'ajunten dues ments creatives com la de l’aranès Iván Castro i el xef Daniel Benitorafe només poden sortir coses bones. El resultat: Mont Bar, un gastrobar on convergeixen la tradició dels restauradors aranesos i la inquietud d’un equip jove que aboca la seva creativitat en tots els seus plats. Amb una presentació perfecta, el foie amb figues de temporada o l’ostró francès al natural amb granissat de Bloody Mary faran les nostres delícies. La carta de vi i la decoració mantenen la mateixa dosi d’exquisidesa.
Miu
Al Miu demostren que l’elegància no està renyida amb la tradició. Aquesta taverna nipona (Izakaya) conjuga l'avantguarda mediterrània i japonesa.
Ens teletransportem directament al Japó mentre devorem els seus superbs fideus trufats acompanyats d’aigua Sant Aniol. El seu Maguro tartar, tacs de tonyina amb salsa japonesa i rovell d’ou de guatlla és per llepar-se els dits, i és imperdonable sortir d’aquí sense tastar els nigiri de foie i els makis d’anguila.
La Dolça Herminia
La Dolça Herminia és un racó exquisit, situat molt a prop de la Via Laietana. Aquí podreu menjar bé i a bon preu, però us aconsellem anar-hi amb temps, ja que no accepten reserves. La seva cuidada decoració encaixa perfectament amb els petits detalls que realcen la seva cuina. I és que tot i tenir un receptari dels de tota la vida, elaborat a foc lent, són els punts marcadament contemporanis els que fan brillar els seus arrossos i fideuades.
Grill Room
En el cor de la ciutat, a tocar de Rambles, trobem un edifici modernista que data del 1902 i que ben segur us cridarà l'atenció: és el restaurant Grill Room. La seva proposta informal als fogons es basa en el producte de temporada i un grill, una bona combinació per maridar amb el xampú, que aquí no és cosa de neteja sinó el vi frizzante de creació exclusiva que s’adiu a la perfecció amb la brasa.
Crep Nova Sarrià
Crep Nova és un indispensable del barri de Sarrià. A pocs llocs es pot dir que aconsegueixin el pa de crep al seu punt i que després no ens sentim estafats amb el preu! Les amanides i plats combinats també són una gran opció. Tot i ser una creperia, un del seus forts són les pizzes, la més mítica és la de pernil ibèric, la que sempre demana Piqué quan va als seus locals. Amb la crep de Nutella ens lleparem els dits literalment!
La Fonda
El primer que crida l’atenció de La Fonda, a part de les mítiques cues quilomètriques que es formen a la seva porta a l’hora de dinar i sopar, és la seva ubicació en un emplaçament modernista. L'ambient és bulliciós i animat. La seva cuina és de base mediterrània amb aportacions culinàries internacionals. Els plats que preparen no són massa sofisticats, però estan bons. Cal destacar que la relació entre qualitat i preu no està gens malament, tenint en compte la quantitat i la qualitat dels productes que serveixen.
La cuina és senzilla i variada. La oferta és bàsicament mediterrània, però té tocs creatius.
El Crema Canela
Moka
Famen
Draps
El Bambarol
Restaurant de la Laia
Discover Time Out original video