Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Time Out a la teva bústia d'entrada
Apunta't a les nostres newsletters per tenir les últimes notícies de la teva ciutat. el millor de la ciutat amb la nostra newsletter sempre que vulguis
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
El ventall de l'oferta de restaurants i d'oci nocturn a Girona és d'una amplitud que aquesta ha de ser per força una tria injusta. Us fem una proposta adequada per a diferents butxaques i gustos.
Un email que realment t'encantarà
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
🙌 Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
El millor restaurant del món hi havia de ser en aquesta tria. Els germans Joan, Josep i Jordi Roca han dut el seu restaurant a les més altes fites de la gastronomia mundial. Ells el defineixen com un restaurant d’estil lliure, “de cuina en llibertat, compromesa amb l’avantguarda, sense renunciar a la memòria de les diverses generacions d’avantpassats de la família dedicades a donar menjar a la gent”. Una cuina de l’emoció, en què es produeix un joc a tres bandes: el dolç d’en Jordi, el líquid d’en Josep i el salat d’en Joan.
Cuina treballada amb productes de mercat i de temporada, aplicant creativitat i originalitat, des de la base de la cuina tradicional, combinada amb tècniques innovadores. Carta àmplia, que va des de la senzillesa del pernil ibèric o el formatge, fins a plats més tradicionals,com el bacallà a la llauna, el tàrtar de vedella, passant per propostes més peculiars com el carpaccio de gambes o els tirabuixons de calamars amb romesco.
La divisa de Can Marquès és la cuina catalana de qualitat. Els productes de mercat predominen en una carta variada. Pareu especial atenció a alguns dels seus clàssics: botifarra de sal i pebre esparracada amb formatge brie, espatlletes de conill en escabetx, magret d’ànec amb salsa de porto, poma i fetge fresc, pota i tripa de vedella o bacallà amb samfaina i romesco. També fa molta peça la variada carta de tapes per sopar.
Els productes de proximitat i del mercat s’harmonitzen amb elements florals dels que s’aprofiten tant les seves característiques aromàtiques, gustatives o textu- res, com el cromatisme a efectes de presentació. Cada migdia, un menú laboral de mercat i un especial amb herbes i flors. La carta s’adapta a cada estació. Destacable el menú de flors, plantes i fruits silvestres, que cada mes la xef Iolanda Bustos renova segons el ritme de la floració autòctona. Tasteu la cervesa rosada Gala de flors, d’elaboració pròpia, i el xampanyet de flor de saüc.
Es tracta d’una aposta per l’especialització en el cuinat de diferents modalitats d’arròs, que va partir de la idea de dedicar-se en exclusiva a la cuina tradicional valenciana. Una vintena de tipus de paelles (valenciana, de tonyina i conill, de sardines i sípia, de bacallà i coliflor...), fideuàs, més d’una vintena de tipus d’arròs melosos (de llobarro i sípia, de cargols i verdura, de sípia i angules...), arrossos caldosos, al forn o risottos (de bolets, de gambes i safrà, d’espinacs, de ceps i tòfona) formen part de la carta d’aquesta original proposta.
La Penyora és un restaurant petit, amb un ambient íntim i extremadament agradable i familiar, a la qual cosa hi contribueixen l’hospitalitat de la Consol Ribas i que els menjadors són també sales d’exposicions d’art. La Penyora ofereix cuina artesanal de mercat amb tocs d’autor del xef Lluís Llamas. Una carta formada per plats originals, d’entre els que destaquen el tataki de filet de vedella, crema de carbassa amb escuma de formatge o escalivada amb anxoves; i de postres, el pastís mil fulls de nata, xocolata i gerds.
Le Bistrot, situat al cor del Barri Vell, és possiblement un dels locals amb més encant de la ciutat, i barreja les funcions de restaurant, bar i cafè, amb aquell aroma bohemi d’altres temps. La seva especialitat més cèlebre són les anomenades pizzes de pagès, tot i que a la seva carta també hi ha entrants, amanides, plats de carn, peix, assortits de formatges i patès i postres deliciosos. Són destacables el tracte familiarment exquisit, la pizza de pasta, carn i bròquil al roquefort, el pastís de ceba de Figueres amb salsa de formatge, el flam de iogurt amb salsa de taronja o els pastissos de xocolata i formatge.
Local situat en ple Barri Vell de Girona, al bell mig del call jueu un lloc ideal per fer un cafè, una copa de vi o un còctel a la tarda, o bé anar a fer copes a la nit. Cada dimecres programa música en viu, sobretot rumba, tot i que també d’altres estils musicals. Es tracta d’un dels centres d’atenció de la nit gironina.
Espai gastronòmic i bar musical, es tracta d’un establiment molt jove, i per tant modern i d’avantguarda, i molt dinàmic, especialment a les xarxes socials –organitza concursos d’instagramers entre d’altres accions–, que ha sabut convertir-se en aturada obligatòria i imprescindible en l’itinerari de la nit gironina. Una bona carta de còctels i una exhaustiva carta de gintònics són algunes de les credencials d’aquest local.
Ambient cosmopolita al centre de Girona, al Barri Vell. Es tracta d’un espai multiambient, matí, tarda i nit, en què destaca una molt bona selecció musical des de primera hora del matí fins a la matinada. Ofereix una selecció de cafès al matí, entrepans i brioixeria selectes. A migdia i per sopar proposa amanides, verdures a la brasa i uns enfilalls molt propis de carn o peix anomenats fletxes. A la nit, combinen la música enllaunada amb concerts en directe.
És un cafè i és un bar, però també és un restaurant i una llibreria, i també una sala d’exposicions i de concerts de format minúscul o recitals de poesia. La Llibreria Cafè Context, un miracle de l’activisme cultural regentat per Frederic Streich i Natàlia Quesada, es troba en el cor del què abans era el barri ‘Xino’, anomenat ara el sector del Pou Rodó, després de l’operació de renovació a que va ser sotmès. És un local molt agradable, amb un ambient esplèndid, en què el tracte proper és un signe d’identitat.
Un email que realment t'encantarà
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
🙌 Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
🙌 Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!