Del 8 al 30 de novembre, 34 locals del barri de Sant Antoni (a l'edició de maig n'hi havia 20) participaran a Tapantoni, una iniciativa per dinamitzar el consum i l'oci del barri. Els bars i restaurants ofereixen una tapa i beguda per dos euros. Aquests són els locals que hi participen, el que ofereixen i els horaris de la promoció.
Bar-bodega Chiqui (Vilamarí, 29). De dl. a dv. de 7h. a 22h. Ds. i dg. de 7h. a 15h.
Banderilla de carxofa i seitó + quinto o vermut de la casa.
Bar Calders (Parlament, 25). De dl. a dj. de 17.30h. a 21.30h.
Ensaladilla de tardor amb bolets i oli de romaní + canya.
Bar Líder (Floridablanca, 65-67). De dl. a dv. de 16h. a 20h.
Lacón del líder + copa de vi blanc.
Bar Merquén (Viladomat, 36). De dm. a dj. de 19h. a 21h.. Ds. i dg. de 12h. a 13h.
Patates braves amb salsa Merquén + canya.
Bar Pothos (Marquès de Campo Sagrado, 29). De dl. a dv. de 7h. a 23 h. Ds. i dg. de 9h. a 14h.
Botifarró de ceba amb ceba caramelitzada i ou de guatlla + canya.
Bar Radio (Sepúlveda, 91). De dl. a ds. de 9h. a 22h.
Mini mandonguilles mixtes amb salsa d'ají groc i xips de carxofa + canya.
Bracafè (Comte d'Urgell, 35). De dl. a dv. de 7 h. a 20.30h, ds. de 8h. a 20.30h. i dg. de 9h. a 20.30h.
Trosset de truita de patates amb llesca de pa + canya.
Cafè del Barri (Comte Borrell, 75). De dl. a ds. de 7.30h. 21:30h. Dg. de 8.00h. 15:30h.
Tardor mallorquina: sobre una torradeta, ou de guatlla guarnit amb sobrassada i formatge de cabra + canya.
Cafeteràpia (Ronda de Sant Pau, 59). De dl. a dv. de 12h. a 22h. Ds. i dg. de 12h. a 15h.
Miniburguer casolana de vedella amb gorgonzola i llit de rúcula + canya.
Cafeteria - Xurreria Forn d'en Pau (Calàbria, 23). Tots el dies de 12h. a 23h.
Mini suís amb dues porres o dos xurros.
Dai Mo! (Comte d'Urgell, 5). De dm. a ds. de 12.00h. a 17.00h. i de 18.00h. a 23.00h. Dg. de 12.00h. a 17.00h.
Lasagna de la Mamma: Tapa de lassanya de pasta clàssica casolana amb autèntica bolonyesa + canya.
El Duende (Comte Borrell, 35). De dl. a ds. de 12h. a 23.30h.
Mandonguilles de la iaia amb tomàquet: platet de mandonguilles amb tomàquet + canya.
El Jabalí de Ronda (Rda. de Sant Pau, 15). De dm. a dj. de 9h.a 20h.
Montadito de pernil ibèric i montadito del dia + canya.
El Museu de l'Embotit (Floridablanca, 131). De dm. a dv. de 14h. a 20h.
Montadito de formatge brie amb anxova i tomàquet + canya.
El 20 metros (Calàbria, 39). De dj. a ds. de 13h. a 23h.
Pintxo de formatge de cabra, carbassó i speak.
Fàbrica Moritz Barcelona (Rda. de Sant Antoni, 41). De dl. a dg. de 12h. a 14h. i de 17h. a 19h. (sempre a la barra).
Braves d'aquí (mitja ració): patates amb allioli i oli vermell picant + canya Moritz.
Fleca Barot (Parlament, 58). De dl. a ds. de 13h. a 20h. Dg. de 13h. a 15h.
Fons d'escalivada amb betxamel de formatge i xampinyó amb all i julivert + canya.
Gelateria Sirvent (Rda. de Sant Pau, 3). De dl. a dg. de 10h. a 14h. i de 16h. a 21h.
Porció de torró + gotet de moscatell o vi dolç Cal Menescal.
Idò D.O. Balear (Viladomat, 43). De dm. a dv. de 19h. a 23h. Ds. de 12h. a 16h. i de 19h. a 23h. Dg. de 12h. a 16h.
Tast idò: Galleta marinera i embotit illenc o formatge maonès + canya petita
La Bodega d'en Rafel (Manso, 52). De dl. a dv. de 7h. a 23h. i ds de 7h. a 15h. (sempre a la barra).
Croqueta de pernil amb formatge i xorisset + canya.
La Chirusa (Viladomat, 23). De dm. a ds. d'11h. a 24h. Dg. d'11h. a 16h.
Tapa d'hummus de remolatxa + canya o copa de vi.
La Terrassa de l'Aiguajoc (Comte Borrell, 21-33). De dl. a dj. d'11h. a 13 i de 17h. a 23h. Dv. i ds. d'11h. a 13 i de 17h. a 24h.
Cruixent d'escabetx: Musclos en escabetx casolà sobre cruixent fet a base de formatge parmesà i carn de musclos amb salsa d'escabetx i fils de porros torrats + canya, copa de cava o copa de vi blanc.
Laurel (Floridablanca, 140). Tots els dies de 17h. a 24h.
Tapa d'empanada de massa fina de carn o formatge + beguda de la casa.
Mono Risto-Bar (Calàbria, 80). De dl. a ds. d'11h. a 16h. Dj. i dv. també de 20h. a 23h.
Tosta de formatge blau cremòs, compota de prèssec i vainilla + canya.
Nostàlgic (Viladomat, 38). De dm. a ds. de 12h. a 15h. i de 19h. a 23h. Dl. de 19h. a 23h.
Mini tosta amb melmelada de figa i seitó al perfum de ginebra.
Nostrebar - Cafeteria de l'Esportiu (Floridablanca, 41). De dl. a ds. de 12h. a 22.30h.
Tapa de trinxat d'escalivada amb botifarra negra i seitó + canya.
Petit Ballet (Viladomat, 28). De dm. a ds. de 18h. a 23h.
Tapa de "Pulpo a feira con cachelos" + canya o copa de vi.
Pizzeria Tres i No Res (Cera, 53). De dl. a ds. de 20h. a 21h. a la barra.
Tall de pizza a triar + canya.
Racó de Manso (Calàbria, 23). Tots el dies de 12h. a 23h.
Volcà de rostit: Pernil rostit amb patata al caliu i salsa de la casa.
Rekons (Comte d'Urgell, 32). De dl. a dg. de 16h. a 21h. (Dimarts tancat)
Mini cresta a triar + quinto.
Restaurant La Tata (Calàbria, 69). De dc. a ds. de 12h. a 22h. Dg., dl. i dm. de 12h. a 16h.
Minicaneló de jarret amb peu de porc i foie banyat amb beixamel de Modena + canya.
Terra Mar (Parlament, 34). De dm. a dg. d'11h. a 24h.
Minihamburguesa de vedella i foie pinzellada amb allioli i pà de tomaquet
Tolón Tolón (Marquès de Campo Sagrado, 13). De dl. a ds. de 16.30h. a 21h.
Got de xocolata amb cascada de nata i llàgrimes de xocolata i bossa de magdalenes artesanes.
Vinòdrom (Tamarit, 111). De dm. a dj. de 13h. a 16h. i de 17h. a 24h. Dv. i ds. de 13h. a 16h. i de 19h. a 24h.
Dia i nit de botifarres: Botifarres cuites d''ou i negre amb pebrot escali- bat i allioli + canya.