Braves Moritz

Tapantoni: tapa i beguda per 2 euros

Del 8 al 30 de novembre, 34 restaurants i bars del barri de Sant Antoni ofereixen tapa i beguda per 2 euros!

Publicitat

Del 8 al 30 de novembre, 34 locals del barri de Sant Antoni (a l'edició de maig n'hi havia 20) participaran a Tapantoni, una iniciativa per dinamitzar el consum i l'oci del barri. Els bars i restaurants ofereixen una tapa i beguda per dos euros. Aquests són els locals que hi participen, el que ofereixen i els horaris de la promoció.

Bar-bodega Chiqui (Vilamarí, 29). De dl. a dv. de 7h. a 22h. Ds. i dg. de 7h. a 15h.
Banderilla de carxofa i seitó + quinto o vermut de la casa.

Bar Calders (Parlament, 25). De dl. a dj. de 17.30h. a 21.30h.
Ensaladilla de tardor amb bolets i oli de romaní + canya.

Bar Líder (Floridablanca, 65-67). De dl. a dv. de 16h. a 20h.
Lacón del líder + copa de vi blanc.

Bar Merquén (Viladomat, 36). De dm. a dj. de 19h. a 21h.. Ds. i dg. de 12h. a 13h.
Patates braves amb salsa Merquén + canya.

Bar Pothos (Marquès de Campo Sagrado, 29). De dl. a dv. de 7h. a 23 h. Ds. i dg. de 9h. a 14h.
Botifarró de ceba amb ceba caramelitzada i ou de guatlla + canya.

Bar Radio (Sepúlveda, 91). De dl. a ds. de 9h. a 22h.
Mini mandonguilles mixtes amb salsa d'ají groc i xips de carxofa + canya.

Bracafè (Comte d'Urgell, 35). De dl. a dv. de 7 h. a 20.30h, ds. de 8h. a 20.30h. i dg. de 9h. a 20.30h.
Trosset de truita de patates amb llesca de pa + canya.

Cafè del Barri (Comte Borrell, 75). De dl. a ds. de 7.30h. 21:30h. Dg. de 8.00h. 15:30h.
Tardor mallorquina: sobre una torradeta, ou de guatlla guarnit amb sobrassada i formatge de cabra + canya. 

Cafeteràpia (Ronda de Sant Pau, 59). De dl. a dv. de 12h. a 22h. Ds. i dg. de 12h. a 15h.
Miniburguer casolana de vedella amb gorgonzola i llit de rúcula + canya.

Cafeteria - Xurreria Forn d'en Pau (Calàbria, 23). Tots el dies de 12h. a 23h.
Mini suís amb dues porres o dos xurros.

Dai Mo! (Comte d'Urgell, 5). De dm. a ds. de 12.00h. a 17.00h. i de 18.00h. a 23.00h. Dg. de 12.00h. a 17.00h.
Lasagna de la Mamma: Tapa de lassanya de pasta clàssica casolana amb autèntica bolonyesa + canya. 

El Duende (Comte Borrell, 35). De dl. a ds. de 12h. a 23.30h.
Mandonguilles de la iaia amb tomàquet: platet de mandonguilles amb tomàquet + canya.

El Jabalí de Ronda (Rda. de Sant Pau, 15). De dm. a dj. de 9h.a 20h.
Montadito de pernil ibèric i montadito del dia + canya.

El Museu de l'Embotit (Floridablanca, 131). De dm. a dv. de 14h. a 20h.
Montadito de formatge brie amb anxova i tomàquet + canya.

El 20 metros (Calàbria, 39). De dj. a ds. de 13h. a 23h.
Pintxo de formatge de cabra, carbassó i speak.

Fàbrica Moritz Barcelona (Rda. de Sant Antoni, 41). De dl. a dg. de 12h. a 14h. i de 17h. a 19h. (sempre a la barra).
Braves d'aquí (mitja ració): patates amb allioli i oli vermell picant + canya Moritz.

Fleca Barot (Parlament, 58). De dl. a ds. de 13h. a 20h. Dg. de 13h. a 15h.
Fons d'escalivada amb betxamel de formatge i xampinyó amb all i julivert + canya.

Gelateria Sirvent (Rda. de Sant Pau, 3). De dl. a dg. de 10h. a 14h. i de 16h. a 21h.
Porció de torró + gotet de moscatell o vi dolç Cal Menescal.

Idò D.O. Balear (Viladomat, 43). De dm. a dv. de 19h. a 23h. Ds. de 12h. a 16h. i de 19h. a 23h. Dg. de 12h. a 16h.
Tast idò: Galleta marinera i embotit illenc o formatge maonès + canya petita 

La Bodega d'en Rafel (Manso, 52). De dl. a dv. de 7h. a 23h. i ds de 7h. a 15h. (sempre a la barra).
Croqueta de pernil amb formatge i xorisset + canya.

La Chirusa (Viladomat, 23). De dm. a ds. d'11h. a 24h. Dg. d'11h. a 16h.
Tapa d'hummus de remolatxa + canya o copa de vi.

La Terrassa de l'Aiguajoc (Comte Borrell, 21-33). De dl. a dj. d'11h. a 13 i de 17h. a 23h. Dv. i ds. d'11h. a 13 i de 17h. a 24h.
Cruixent d'escabetx: Musclos en escabetx casolà sobre cruixent fet a base de formatge parmesà i carn de musclos amb salsa d'escabetx i fils de porros torrats + canya, copa de cava o copa de vi blanc. 

Laurel (Floridablanca, 140). Tots els dies de 17h. a 24h.
Tapa d'empanada de massa fina de carn o formatge + beguda de la casa.

Mono Risto-Bar (Calàbria, 80). De dl. a ds. d'11h. a 16h. Dj. i dv. també de 20h. a 23h.
Tosta de formatge blau cremòs, compota de prèssec i vainilla + canya.

Nostàlgic (Viladomat, 38). De dm. a ds. de 12h. a 15h. i de 19h. a 23h. Dl. de 19h. a 23h.
Mini tosta amb melmelada de figa i seitó al perfum de ginebra.

Nostrebar - Cafeteria de l'Esportiu (Floridablanca, 41). De dl. a ds. de 12h. a 22.30h.
Tapa de trinxat d'escalivada amb botifarra negra i seitó + canya.

Petit Ballet (Viladomat, 28). De dm. a ds. de 18h. a 23h.
Tapa de "Pulpo a feira con cachelos" + canya o copa de vi.

Pizzeria Tres i No Res (Cera, 53). De dl. a ds. de 20h. a 21h. a la barra.
Tall de pizza a triar + canya.

Racó de Manso (Calàbria, 23). Tots el dies de 12h. a 23h.
Volcà de rostit: Pernil rostit amb patata al caliu i salsa de la casa.

Rekons (Comte d'Urgell, 32). De dl. a dg. de 16h. a 21h. (Dimarts tancat)
Mini cresta a triar + quinto.

Restaurant La Tata (Calàbria, 69). De dc. a ds. de 12h. a 22h. Dg., dl. i dm. de 12h. a 16h.
Minicaneló de jarret amb peu de porc i foie banyat amb beixamel de Modena + canya. 

Terra Mar (Parlament, 34). De dm. a dg. d'11h. a 24h.
Minihamburguesa de vedella i foie pinzellada amb allioli i pà de tomaquet

Tolón Tolón (Marquès de Campo Sagrado, 13). De dl. a ds. de 16.30h. a 21h.
Got de xocolata amb cascada de nata i llàgrimes de xocolata i bossa de magdalenes artesanes. 

Vinòdrom (Tamarit, 111). De dm. a dj. de 13h. a 16h. i de 17h. a 24h. Dv. i ds. de 13h. a 16h. i de 19h. a 24h.
Dia i nit de botifarres: Botifarres cuites d''ou i negre amb pebrot escali- bat i allioli + canya.

També t'agradarà

Bars de pintxos
Bars de pintxos
Gran plaer basc en petit format Esmolem l'escuradents i fem el rànquing dels pintxos més saborosos de Barcelona. Prepareu els colzes per fer-vos lloc a les barres basques amb més bon gust de la ciutat! Coneixes més llocs de pintxos indispensables? Ens ho pots dir als comentaris de sota. El més vist 5 coses per fer avui Aprofita el teu temps i troba el que necessites: el millor del dia al teu abast Japonisme. La fascinació per l'art japonès Que consti que en Pere Calders ja ens havia avisat: som víctimes d’una invasió subtil. Jo mateix em vaig criar amb la Heidi i el Marco, escoltava música d’un Walkman Sony i m’afarto de sushi. Qui no ha tingut una Playstation o ha jugat al Super Mario Bros? O rigut amb 'Humor amarillo'? Doncs aquest fenomen ja dura segle i mig, com bé demostra l’exposició 'Japonisme. La fascinació per l’art japonès' al CaixaForum. Tot va començar el 1868, quan, després de segles d’aïllament, el Japó va reobrir els seus ports al comerç internacional. No avançaré esdeveniments, però al carrer de Ferran, per on ara passen la majoria de les manifestacions, hi havia fins a sis botigues de productes japonesos. I a Barcelona, dos museus dedicats a l’art japonès s’anunciaven a les guies turístiques. Hi havia grans col·leccionistes d’art japonès, com Josep Mansana, que va arribar a reunir més de 3.200 obres de gran qualitat.Deia que tot va començar el 1868. París va ser el gran centre comercial de productes japonesos. I Barcelona estava a 24 hores en tren de la cap
Els millors assortidors de cervesa de la ciutat Sembla una tècnica senzilla, però no tothom serveix les canyes amb alegria i precisió. Perquè no patiu decepcions innecessàries, la Montse Virgili ha localitzat 10 establiments de Barcelona que dominen l’assortidor a la perfecció. Coneixeu més llocs imprescindibles a l'hora d'anar de canyes? Ens ho pots dir als comentaris de sota. Gata Mala La Trinity i la Lucy són les reines d’aquest cau que amb prou feines ocupa una barra. Fan allò tan passat de moda d’oferir bona teca i bon servei. I sense avisar prèviament, et disparen al cor als cinc minuts d’haver-te conegut amb una tapa d’albergínia que es desfà a la boca o uns tomàquets secs escandalosos. Cada cop que les brànquies se’t mouen un pèl, ja t’han servit una canya. Ofereixen una marca coneguda però la gràcia és la barreja que serveixen a mig camí entre els dos assortidors. S’hi veu una cervesa torrada, però és un misteri com el de la Santíssima Trinitat. Mosquito El Mosquito és la repera de l'exotisme. Elaboren cuina cantonesa excel·lent i, en especial, els famosos farcellets xinesos, els dim sum. En Giles, l'amo del restaurant, és un anglès que, després de viatjar durant anys per Àsia, va decidir obrir un restaurant xinès a Barcelona, evitant tots els tòpics. Per encara desviar-se més del lloc comú, té quatre assortidors de cervesa anglesa exquisida i, si no sou de canyes, ofereix més de setanta marques de cervesa artesana catalana i d'arreu del món. A més, pregunteu-li el q
Publicitat
  • Bars de tapes
Bars de tapes
Bars de tapes
Per molts són una religió i una excusa per per trobar-se amb amics. Aquí hi trobareu les millors tapes de Barcelona Quimet i Quimet Ho diuen totes les guies del món i em sap greu repetir-me però el Quimet i Quimet és, vaja, per deixar anar la llagrimeta. Tenen cervesa pròpia, serveixen el millor vermut d'aixeta del planeta i ofereixen una varietat de vins que els arriba al sostre. Tot aquest cúmul de felicitat acompanya unes tapes que farien ressuscitar els morts. La Esquinica Aquesta tasca aragonesa és un referent de la gastronomía popular de Nou Barris. No agafen reserves (cal agafar número i esperar una estona al carrer amb un lletreret que posa: “salica de espera” penjant d’un plataner). Cambrers genials. –T.M El Xampanyet El xampanyet i el vermut reguen les tapes senzilles, però efectives, d'aquest indret que aplega tant a turistes com a nadius. Las Delicias Hi fan uns calamarsets boníssims, ensalades russes de campionat, braves i una llista de tapes que serveixen sempre amb generositat. Des de les cadires, es veu l’entrada al parc del Guinardó. Es pot fer una bonica excursió fins al parc Güell. Lata-Berna Juanjo Martínez, qui va ser xef executiu de l'Hotel Arts i mil coses mes, ha obert un bar de tapes ceatives amb raó de ser, és a dir, que la recepta es justifica. Hi trobem plats molt pensats, com una burrata amb fum de romaní i compota de to,àquet amb musli, però també clàssics de tota la vida amb presentacions frapants, com unes patates d'Olot amb una malla metàl·lic
La ruta de l'spritz
La ruta de l'spritz
És l'aperitiu venecià de moda, barreja de Campari o Aperol amb prosecco i soda. Us descobrim cinc llocs on prendre'l a Barcelona To Be Aquest simpàtic local de cuina italiana es mou entre les tapes i l'aperitiu, però també toca plats sencers amb certa creativitat, com una sorprenent pasta a la carbonara amb fruits del mar. I cada dia, de 19 a 21 h, fan l'aperitiu: amb un duet de spritz que fa caure d'esquenes: aperol spritz (aperol, prosecco i soda, gel i una rodanxa de taronja) campari spritz (campari, vino blanco i soda, gel i una rodanxa de taronja), complementat amb un bon negroni. Molt recomanables els gintònics, i racions com la de gambes amb salsa d'alvocats i pistatxo que ens diuen que són afrodisíaques. Amb cada còctel, platet de tapes! Jonny Aldana Entre les avingudes sense encís de la ronda de Sant Pau i el Paral·lel, s’hi troba el Jonny Aldana, un bar muntat entre un colombià, una txeca-suïssa i un català. La idea que tenien quan van aixecar la persiana per primer cop era d’un bar per prendre només l’aperitiu. D’aquesta primera il·lusió, en surt una diversitat d’aperitius i vermuts engrescadora. Si veieu la clientela amb els gots plens d’una beguda taronja, el més segur és que estiguin bevent un spritz, una beguda refrescant i golosa que obre la gana. Hi mesclen Aperol (aperitiu italià), cava, soda, gel i una rodanxa de taronja. El secret de les mesures és cosa seva. Una altra varietat de l’spritz al Jonny és l’americano, en el qual l’Aperol es barreja amb vermut
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat