[title]
No cal dir que som conscients que cap innovació ni algú altre podrà substituir els cambrers del nostre bar preferit. Res. Passi el que passi, els volem amb nosaltres a l'altre costat de la barra mentre mirem com tiren de bé una canya. Dit això, us portem l'última tecnologia en tirar cerveses. Ja us vam fer un petit curset per fer-ho com un mestre, però sembla que el món tecnològic no deixa de sorprendre'ns després que ens arribés la notícia del primer vestit anti-contagis (real) per poder anar de concerts. Una empresa andalusa ha tret al mercat un model de robot que tira les cerveses amb una precisió absoluta i amb l'únic objectiu d'evitar contagis entre clients.
"Els nostres robots estan especialitzats a servir i preparar aliments i begudes. Això permet garantir la seguretat alimentària, la descontaminació dels espais i la seguretat dels clients", diuen des de l'empresa Macco. Aquest últim robot ha estat "contractat" a un restaurant de Sevilla per fer de cambrer a la barra, però el model pot desenvolupar moltes altres funcions.
A més, el sistema no conclou amb en Macco, també t'has de descarregar una aplicació on fer la teva comanda, pagar les cerveses i recollir-les a la barra després d'ensenyar el DNI, és clar. Potser és veritat i la normalitat que ens espera un cop acabat el desconfinament no tindrà res a veure amb el món que vam deixar als carrers, però des d'una ciutat com Barcelona, on abunden les tardes lliures a una terrasseta amb els amics o família mentre fem una canya, no podem deixar de mostrar-nos escèptics davant d'aquest nou "cambrer".