cafe

Busquem el millor #momentcafè d'Instagram!

Inspireu-nos amb les vostres tasses de cafè

Publicitat
Amants dels cappucinos, els tallats, la cafeïna, el 'latteart' i els esmorzars amb una bona tassa de cafè... Estem preparant un reportatge molt especial per a tots vosaltres.
Ens ajudeu a inspirar-nos amb les vostres fotografies? Sorpreneu-nos i les vostres imatges podran sortir a la nostra revista.

Només cal que etiqueteu les vostres imatges d'Instagram amb el hashtag #momentcafè. Així de fàcil!
CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

1. Podran participar les fotografies d'Instagram que incorporin el hashtag #momentcafè.

2. Els participants hauran de ser seguidors del perfil oficlal de Time Out Barcelona a Instagram.

3. S'accepten fotografies penjades entre el dimarts 14 d'octubre i el diumenge 16 de novembre de 2014 (fins les 23.59 h).

4. Un mateix usuari podrà participar amb més d'una fotografia.

LES IMATGES


1. La temàtica de les fotografies presentades ha d'estar relacionada amb el cafè.

2. Els participants asseguren disposar dels drets i propietat de les imatges que presentin en el concurs i, així mateix, es faran responsables de qualsevol incident que se'n pugui derivar.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

1. Time Out Barcelona es reserva el dret de difondre els noms d'usuari i les fotografies dels participants mitjançant els propis canals de comunicació (web, xarxes socials, revista...) a fi de fer difusió del concurs.

2. No es podrà garantir la participació d'aquelles persones que utilitzin Instagram amb un perfil privat.

RESOLUCIÓ

1. Una vegada finalitzi el període de participació, el jurat de Time Out Barcelona farà la selecció dels guanyadors tenint en compte l'originalitat de les instantànies presentades.

2. Les fotografies més singulars seran premiades amb una aparició a la revista.

3. Time Out Barcelona es posarà en contacte amb els guanyadors mitjançant un comentari a la fotografia d'Instagram. També es podrà anunciar el veredicte a través del web i xarxes socials.

3. La participació en aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes bases, i del criteri de Time Out Barcelona pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l'elecció dels guanyadors.

A punt per captivar-nos? Esmoleu el vostre enginy!

També t'agradarà

Temples del cafè
Temples del cafè
10 cafeteries per satisfer el plaer més fosc Trobar un bon lloc on esmorzar, berenar o prendre un cafè de vegades és complicat, ja sigui perquè l'ambient del local no és l'adequat o perquè el cafè i les pastes són decebedores. Amb les nostres recomanacions segur que l'encerteu. Coneixes més cafeteries indispensables de Barcelona? Recomana-les als comentaris de sota. Els bars més populars La Granja La Granja és una preciosa cafeteria del Call, nascuda l'any 1872 en plena efervescència modernista. Parets de pedra, taules de marbre i cadires de fusta, on ens espera una carta farcida de pastissets, xocolates, tes i infusions, refrescos, entrepans, licors –boníssims els d'aranyons, la ratafia i el martinet– i cafès, molts cafès. Sorprenen la gran quantitat de combinats que tenen i que compliquen deliciosament el moment de la tria. El cafè amb mel? Amb soja? Millor l'americà? O potser el mexicà –cafè, canyella i llima? Vil·la Florida La cafeteria i restaurant del centre cívic Vil·la Florida disposa d'un menú diari curós i saludable, on hi sovintegen plats com el cuscús. També tenen bones hamburgueses i truites, així com una sel·lecció de brioixeria artesana. Cafè Salambó Convertit en un local de referència al barri de Gràcia, el Salambó es mereix una visita per nombrosos atractius: l'ambientació d'un local dominat per la fusta, que emana un estil de cafeteria de barri, amb dos billars i una parròquia moderna atreta per l'oferta gastronòmica i la proximitat del Verdi Park. En aquest
Berenars: gaudir de la tarda
Berenars: gaudir de la tarda
Les 10 millors cafeteries i bars per berenar Zuckerhaus En aquesta petita i bufona pastisseria, que sembla sortida d'una rondalla, hi trobem els pastissos que forneja Manuela Carusso. De mare alemanya i pare italià, ha traslladat els seus origens a la pastisseria i així hi trobem receptes de les dues bandes. Sempre en colors vius i tot natural. Vil·la Florida La cafeteria i restaurant del centre cívic Vil·la Florida disposa d'un menú diari curós i saludable, on hi sovintegen plats com el cuscús. També tenen bones hamburgueses i truites, així com una sel·lecció de brioixeria artesana. Tonka Bar El que d'entrada crida l'atenció al Tonka són els pastissos i les postres que s'exhibeixen en un aparador fred, però més al fons es poden assaborir excel·lents plats. Com la quiche que sempre està present, amb variacions i una sopa crema gairebé a diari. Comencem pels esmorzars amb bons entrepans, pastes i croissants per als quals s'utilitza llet de soja i de vaca ecològica. A l'hora de l'esmorzar, un bikini de mozzarella, tomàquet i ruca trenca tots els motlles i permet assaborir alguna cosa diferent, o bé el de formatge brie, tomàquets secs i alvocats, que a més de ser deliciós és imaginatiu. Floral Cafè Amb un disseny de primera –obra d'Alicia Núñez, premi FAD d'interiorisme– Floral Café ofereix una carta breu i acurada, amb productes de qualitat. Hi podem menjar bons bistecs tàrtars, goulash o paninis, i també hamburgueses de vedella ecològica. I durant tot el dia, brioixeria i entr
Publicitat
  • Què fer
  • Activitats literàries
Llocs per llegir i fer un cafè
Llocs per llegir i fer un cafè
Cafeteries i llibreries perfectes per seure tranquil·lament i llegir un bon llibre mentre es pren un te o un cafetó Últimes crítiques de llibres Boston. Sonata para violín sin cuerdas Todd McEwen Todd McEwenTrad. Enrique MaldonadoAutomàtica234 pág. 19,90 € 'Boston. Sonata para violín sin cuerdas' trata de la revuelta del administrativo William Fisher. Todo comienza el día en que, paseando por el lago Walden, Fisher topa con el fantasma de Henry David Thoreau y, en vez de ayudarlo, lo deja en el fondo de las aguas heladas. O eso es lo que cree. Porque aunque intenta escapar del holograma, ésta fuga es una inútil negación del destino. Fisher nunca más será aburrido pero respetable, sin horizontes vitales pero con trabajo remunerado, sin verdades sentimentales pero con pareja estable... Al contrario, después de este encuentro se verá convertido en el líder involuntario de un grupo de desarrapados que se inspiran, ¿en quién si no? en el viejo antisistema. El cadáver que se resiste a desvanecerse. H. D. Thoreau. El tema de esta novela de Tod McEwen es la insumisión civil ante leyes incivilizadas, una lógica que hoy parece tener buena salud en los muros de Facebook pero que a principios de los 80 parecía tan acabada como la revolución hippie. No entra ni en debates teóricos, ni en réquiems melancólicos de épocas doradas. El terreno de este libro maravilloso es la sátira. Nos mete dentro de la cabeza de un joven con una sintaxis dislocada, como un Joyce conduciendo el Chevrolet de
Cafeteries 2.0
Cafeteries 2.0
On pastisseria i restaurant es fonen Yin-yang als baretos: mentre el vinet, la taverna, la fusta, el vermut i la salaó tallen el bacallà, és un fet indiscutible que la cafeteria polida, multifuncional, d'aires nòrdics i disseny treballat està arrelant amb força a Barcelona. Fins fa qüestió de mesos, la proliferació d'aquesta tipologia d'establiments estava circumscrita a zones molt específiques. Ara n'hi ha almenys tres a cada barri. I s'agraeix: en la seva millor versió, són espais agradables i ben dissenyats on poder menjar dolç i salat, matí, migdia i tarda. En la pitjor, un horror de tons pastís i cupcakes radioactius. Però d'aquests no en parlem. La CriollaA la part alta de Muntaner, allà on cap barra de quart baixa d’un euro trenta, ens trobem amb Cucho Suniaga. És un reself made man; perquè aquest enginyer veneçolà va arribar a Catalunya sense papers fa vuit anys. Ja reconegut com a ésser humà, es va afartar de fer carreteres i va decidir estudiar pastisseria a la Hofmann i nutrició. Després de passar per Canals, Escrivà i Alkimia, entre d’altres, i amb l’associació d’una argentina (Celeste Seoane) i un de Martorell (Miquel Arús), no fa ni un mes que han obert La Criolla; parlem d’un espai imponent –cuina oberta, zona per a nens, terrassa deliciosa, disseny casolà– amb nom ple d’intenció. La Criolla fa referència als seus orígens llatinoamericans, a les ganes d’integrar-se i també al cabaret de les Drassanes on proletariat i classe alta es divertia fa un segle. Model d
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat