Estem a l'era dels còctels. Cada cop són més els restaurants i locals que aposten per oferir als seus clients aquests preuats combinats, revaloritzats després que comencés a baixar la febre dels gintònics. La inacabable gamma de mescles i sabors que ens ofereixen els còctels ha fet que deixin de ser una exclusiva del bàrman, i cada cop són més els que s'atreveixen a preparar-lo a casa, ja sigui per sorprendre els convidats o per gaudir-ne des del sofà.
Tot i això, els resultats no sempre són els desitjats. És per això que Javier de las Muelas, un dels màxims referents mundials de la cultura del còctel, l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT, i la fundaciò Alcohol y Sociedad, van recolzar el projecte, que ja fa 1 any va encetar Bacardí, d'oferir una nova 'Master Class' de cocteleria impartida a la Casa Bacardí de Sitges.
El curs, pensat tant per als aficionats que es vulguin introduir en l'art de la mescla com per professionals del sector que busquin ampliar els seus coneixements en aquest camp, ensenyarà des dels conceptes bàsics de la cocteleria tradicional fins a les novetats contemporànies del món de les begudes mesclades. Tanmateix, els assistents descobriran en primera persona i de manera interactiva les noves tècniques dels més prestigiosos coctelers internacionals així com les últimes tendències en ingredients dels còctels dels millors bars del món.
La classe magistral, que dura dues hores, s'oferirà tots els divendres, de 19 a 21 h, a la Casa Bacardí de Sitges per un preu de 25€. Els interessats us hi podeu inscriure mitjançant el correu electrònic info@casabacardi.es. Per mès informaciò, podeu visitar www.casabacardi.es.
Traieu el bàrman que porteu dins i descobriu els secrets del fascinant món de la cocteleria! Si no us veieu darrere d'una barra de bar, sempre podeu regalar-li el curs a algú i gaudir després dels còctels que us prepari!
Voleu guanyar un curs gratis? Participeu en el nostre concurs!