Els barris del Born i el Gòtic ja tenen la seva pròpia ruta de la tapa. Tindrà lloc del 19 al 22 de febrer i hi participen una quinzena d'establiments d'aquesta zona de Barcelona. Podreu tastar la tapa especial que ha ideat cada local i un quinto per només 2,40 euros!
Aquest són els locals participants i la tapa que us serviran. Preparats per omplir el pap?
Casa Paco: Alessandra (Scamorza affumicata fusa, tomàquet sec italià, carxofa i orenga sobre torrada)
Pecat: Patata emmascarada amb bacó, ou a baixa temperatura, reducció de salsa de vedella i cruixent de botifarró
Bormuth: Olives Bormuth
Txoko de l'Euskal Etxea (Arc de Sant Vicenç): Goxo Gorri (Broqueta de xistorra navarresa amb formatge curat i pebrot verd)
Bodega Flassaders: Pintxo de truita Flassaders
Txirimiri: Pebrot farcit de calamarset en la seva tinta
Nervión: Bombeta de tonyina i samfaina
Blau Cucina e Caffé: Parigina (Pizza farcida de pernil i scamorza coberta de pasta de full)
El viejo Pop (Via Laietana, 57): Ensalada russa
Bidasoa (Serra, 21): Pringao (Brioix farcit de companatge en tempura)
El Pintxo de Petritxol (Petritxol, 9): Bacallà Petritxol
Matís Bar: Musclos amb vinagreta de coriandre
La Alcoba Azul: Crema de carbassa amb formatge blau sobre coca de vidre, verduretes escalivades, formatge a les fines herbes, nous, sàlvia i reducció de vi dolç
Bar del Pi (plaça de Sant Josep Oriol, 1): La Bomba del Pi
Pirineus (Duran i Bas, 3): Ravioli de llagostí
La Estación de Francia (Av. del Marquès de l'Argentera, 6): Timbal de patata bullida, botifarra negra i ou de guatlla