Hi ha res millor que fer un mos o un beure i contemplar la Costa Brava? Estem convençuts que no. Per això us desvelem alguns dels bars amb les vistes més espectaculars del litoral gironí. Carregueu el mòbil i prepareu els hashtags perquè els necessitareu.
No és un lloc per anar-hi cada dia, perquè el Restaurant Casamar de Llafranc té una estrella Michelin i ja se sap que això es paga. Però com diu la dita, “un dia és un dia” i aquesta experiència s’ho val. Pertanyent a l’Hotel Casamar, aquest restaurant liderat pel carismàtic xef Quim Caselles té unes vistes a l’alçada de la cuina d’avantguarda que s’hi serveix. A la seva terrassa, tens el passeig, el club nàutic de Llafranc i els magnífics colors del mar de la Costa Brava als teus peus (fer-s’hi una foto és obligat).
Si la vista et resulta inspiradora, prepara’t per l’espectacle gastronòmic que s’hi orquestra. El xef juga amb sabors, aromes i textures que et provoquen i que homenatgen el producte local a cada plat. El bon gust regna en totes les presentacions. Si no saps què demanar, compten amb un magnífic menú degustació perquè això del “pica-pica” sempre és garantia.
Ser al bell mig de la platja i menjar com un rei és possible. A l’emblemàtica cala d’Aiguablava de Begur, probablement la platja de la Costa Brava que més triomfa a les xarxes socials per ser un paradís terrenal, s’hi amaga el restaurant Toc de Mar. Un lloc amb classe on menjar sobre la sorra gaudint de la brisa marina. Disposa d’una carta de quilòmetre 0 amb producte fresc i cuit al forn de llenya com els musclos, les sardines i el pop a la brasa o els seus peixos a la brasa d’alsina. Si sou fanàtics de l’arròs, en tenen de tota mena. A destacar l’arròs caldós de llagosta vermella del Cap de Begur o l’arròs fosc de l’Empordà. El preu pot ser elevat si et despistes, però no pica en excés perquè fa justícia a l’experiència.
El restaurant disposa d’amarradors i llanxa pels comensals intrèpids que vulguin rematar l’àpat amb una passejada per la costa begurenca.
Discover Time Out original video