Els primmirats amb el menjar no han de patir al Kruskat. S’autoanomenen La societat de l’hamburguesa, què més se’n pot dir? Aquí les hamburgueses es fan a mida en només 6 pasos: 1. Triar el pa: artesà, focaccia o de burger. 2. Triar l’hamburguesa: bou angus, vedella, pollastre o poltre. 3. Les verdures. 4. Els formatges. 5. Els complements (ceba, bacó, ou, etc.) i 6. Les salses. Així ningú no es pot queixar! El preu varia segons els grams de carn i el tipus. Si sou dels indecisos, tranquils, al Kruskt ja us ho donen fet. També teniu carta de combinacions d’hamburgueses de 260 g amb diferents ingredients. Atreviu-vos, per exemple, amb la Cheyenne, amb gall dindi, ceba, cheddar i gouda, ou ferrat i salsa barbacoa, una bomba!
Girona està plena de grans restaurants. Magnífics, de fet. Tant que ho volem tastar tot. És per això que hem preparat aquesta guia on trobareu 9 plats que cal tastar sí o sí dels establiments de la nostra ciutat. Una barreja de tapes, plats principals i postres. Bon profit!