Amb l’expectativa de disputar-se la paella amb 15 milions de guiris, ¿hom pot esperar un bon arròs a la sorra? És difícil, sí. Però no impossible. Aquí teniu tres restaurants que ens encanten on podreu menjar un arros contemplant les onades.
Aquest local que es troba en aquell meravellós punt mig entre el xiringuito de platja i el sofisticat resturant d'alta cuina és un clàssic de la Costa Brava des que va obrir les seves portes el 1948. Es troba en plena platja, però no per això hi regnen les xancles i la informalitat. Garbet és un restaurant on entaular-se amb vistes al mar, al quan s'hi pot accedir (ho recomanem) a través d'un servei de taxi-barca, que ens traslladarà directament a un paratge on els arrossos, elaborats amb el millor producte de l'Empordà, es mengen sentint les onades. Malgrat que la seva especialitzat no són els arrossos, ja que és un restaurat de cuina mediterrània amb un bon assortiment de peixos i carns, tenen algunes propostes a la carta que mereixen una visita al restaurant. Alguns exemples? L'arròs negre, la paella mixta, la de marisc i llamàntol o, la nostra preferida, la paella sense clova, que ens permet dedicar-nos en exclusiva a una sola activitat: gaudir de l'univers de sensacions que suposa tenir el Mediterrani, literalment, als nostres peus.
Discover Time Out original video