Cansats d'anar a dinar i necessitar hores per fer la digestió? En aquests restaurants no us passarà! Aquí teniu una guia de restaurants que tenen una pota a la cuina i l'altra a l'hort.
Cansats del fast food greixós i calòric? De somiar que aneu a la feina o a classe amb un suc verd a la mà? La resposta a les vostres pregàries es diu Nibble. Un (acollidor) local de take away especialitzat en 'slow fast food’ i sucs verds ‘cold pressed’ on tot està cuidat fins a l’últim detall: hamburgueses de carn de Girona i pa cuit en forn de llenya, pasta, ‘fish and chips’ i altres snacks universals per picar i el producte estrella: els nibs. Una barqueta feta de galeta salada, un llit d’enciams o verdures i, finalment, la proteïna: steak tartar, magret d’ànec, tàrtar de salmó o de tonyina… Una autèntica delícia inventada pel seu cuiner, en Javi Benítez. Més detalls que us faran córrer cap al centre de Girona: L’aigua, que vosaltres mateixos us podreu posar en una ampolla, no ha estat embotellada ni emmagatzemada durant dies i, evidentment, tot (des dels sucs fins al menjar) es fa cada dia. Si hi aneu, no podeu marxar sense tastar un (o dos, o tres) dels sucs verds, el nib de salmó, i, sobretot, l’hamburguesa de tonyina oriental amb pa negre. Una autèntica delícia.
Discover Time Out original video