Tenir vacances no és l'únic que ens fa la boca aigua de la Setmana Santa, també ho és celebrar-ho amb els nostres reunint-nos a la vora d'una taula ben parada. Al Time Out Market no cal que us mengeu el rellotge amb ànsies fins al dia de la Mona: podeu gaudir d'un festí cada dia del 13 al 21 d'abril al restaurant del xef Fran López, que compta amb una estrella Michelin sota la màniga.
La proposta és un menú elegant vestit amb camisa, pantaló i el seu complement: el primer són nyoquis de coliflor amb pesto de festucs; el segon és un bacallà al pil-pil amb parmentier de patata o samfaina; tot per 25 euros, amb beguda inclosa, i no cal que reserveu.
Aquestes suggerències són retalls de la seva línia gastronòmica, que pesca del Delta i de les tradicions per abocar-les sobre un marc més contemporani. En aquesta ocasió, tastareu el seu estil aplicat sobre crucíferes, tubercles i producte de mar. Per llepar-se els dits i el nas (si és que hi arribéssiu)!
Desprès, tocarà fer-se amb les postres a qualsevol dels refugis gastronòmics del market i gaudir de tota la programació gratuïta de Setmana Santa. A què espereu?