Convertir el torrat del cafè en un art és l'essència del Café de Indias. L'origen d'aquest negoci es troba als Cafès Garriga, que es van fundar l'any 1850 com a un petit establiment al nucli antic de Barcelona, on torraven i venien cafè i la gent també en podia prendre. A principis del segle XX, Cafès Garriga van esdevenir un punt de trobada d'artistes d'avantguarda i de tertúlia cultural i política.
Avui encara fan servir la fórmula de torrat artesanal establerta l'any 1850, amb la finalitat d'obtenir una exquisida selecció de cafès naturals amb una combinació única de sabor, cos i aroma en cada tassa. Els elaboren amb grans procedents de les altes muntanyes de Jamaica i Colòmbia, allà on es produeixen alguns dels millors cafès del món. I els trobareu a Café de Indias, la cafeteria del Time Out Market.
CARTA DE CAFÉ DE INDIAS
Cafès
Cafè americà
Cafè amb llet
Cafè sol
Tallat
Cafè bombó
Cafès especials
Cafè amb gel
Cafè amb llet amb gel
Caputxino
Cafè vienès
Cafè irlandès
Cafè amb Baileys
Cafè moca
Cafè moca blanc
Caputxino amb vainilla
Caputxino aroma
Cafè Jamaica Blue Mountain
Cafè bombó amb xocolata
Cafè amb gelat
'Latte' de xocolata amb menta
'Latte' de caramel intens
'Latte' de vainilla
'Latte' de nocciola
'Latte' d'or
'Freddo Espresso'
'Freddo' caputxino
Cafè 'frappé' de caramel
Cafè 'frappé' de xocolata
Cafè 'frappé' de xocolata blanca
'Frappé' caputxino de xocolata
'Frappé' caputxino de caramel
'Frappé' avellana caramel
'Frappé' caramel intens
'Frappé' Baileys
'Frappé' Blue Mountain
'Frappé' xocolata i menta
Infusions
Mançanilla
Poleo menta
Te
Te negre English Breakfast
Te negre Earl Grey
Te vermell Pu-Erh
Te Vermell Silueta de Verano
Te Verd El Lama
Te Blanc El Lama
Rooibos El Lama
Te txai 'latte'
Te Matxa
Te txai
Te matxa 'latte'
Begudes
Xocolata
Suís
Granissat
Orxata
Batut de xocolata
Brioixeria
'Muffin' de caramel toffee
'Muffin' de xocolata
Pastisset de llimona
Pastisset de poma
Pa de pessic de pastanaga
Pa de pessic de llimona
Brownie
Gofre (amb gelat, amb Nocilla, amb xocolata blanca)