A més dels centenars de barrils i ampolles dels quals podeu gaudir per tota la ciutat, a Barcelona també hi ha locals que serveixen pintes servides directament del seu fermentador, 'craft beers' amb estils que van més enllà dels clàssics ‘lager’ i ‘bock’ (doble malta).
Gràcies a la seva frescor i la seva aroma amb tocs de citronel·la i anet, aquesta varietat de llúpol japonès s’ha convertit en una de les més habituals a l’hora de cuinar cerveses per a tots els públics. És el cas de la Japanese Tea del BlackLab Brewhouse, una IPA refrescant que molt aviat tornarà a la pissarra de la micro més prolífica de la ciutat.
“Durant el primer any, hem fet 72 coccions d’unes 30 cerveses diferents de 600 litres cadascuna”, assegura el seu propietari, Matt Boder. Després de fer cervesa a casa seva durant gairebé una dècada als Estats Units, en Matt va seguir la seva dona fins a Barcelona. Tots dos es van embarcar en aquest projecte a un lloc privilegiat i amb una cuina on destaquen especialitats asiàtiques i americanes com el bánh mi i els belly buns de cansalada amb cogombre, l’aperitiu perfecte als soparsmaridatge que són per arribar-hi molt aviat. Qui ho havia de dir fa 25 anys: cervesa artesana maridada amb bona teca. Si l’Steve aixequés el cap, segur que alçaria el seu got i brindaria pel seu llegat. Brindo per tu, fucking mestre!
Discover Time Out original video