Bubó és al capdavant de la xocolata i la pastisseria moderna a Barcelona des que va obrir, fa gairebé 20 anys. Va ser l'any 2005 quan l'equip va començar a innovar, creant tècniques completament noves per a l'elaboració de pastisseria i xocolata que han arribat a cinc continents i han establert pastissos emblemàtics.
Utilitzen matèries primeres orgàniques i locals, i tot el cacau dels seus productes és sostenible. Dominen la xocolata, la pastisseria i els pastissos com pocs, i excel·leixen en sabor i execució. Al Time Out Market hi trobareu –en el seu característic format de joia comestible, que, per cert, van aplicar ells a la pastisseria– productes creatius i atrevits que combinen la gormanderia amb tècniques modernes i innovadores: les seves macadàmies han creat escola. I segueixen obrint nous camins: aprofundeixen en les begudes de xocolata de comerç just real, i han traslladat en format de gelat suau –o 'soft ice-cream'– alguns dels seus grans èxits.