1. Bubó, Time Out Market Barcelona
    Foto: Time Out Market Barcelona Bubó, Time Out Market Barcelona
  2. Bubó, Time Out Market Barcelona
    Foto: Time Out Market Barcelona Bubó, Time Out Market Barcelona
  3. Bubó, Time Out Market Barcelona
    Foto: Time Out Market Barcelona Bubó, Time Out Market Barcelona
  4. Bubó, Time Out Market Barcelona
    Foto: Time Out Market Barcelona Bubó, Time Out Market Barcelona
  • Botigues | Pastisseries
  • El Gòtic
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Bubó - Time Out Market Barcelona

5 de 5 estrelles

Des de la seva obertura el 2005, Bubó ha causat sensació en el món de la xocolata i la pastisseria, convertint-se en una marca essencial de Barcelona amb un ab.

Time Out Market Selected
Ricard Martín

Time Out diu

Bubó ha estat al capdavant de la xocolata i la pastisseria moderna a Barcelona des que va obrir fa gairebé 20 anys. Va ser l'any 2005 quan l'equip va començar a innovar, creant tècniques completament noves per a l'elaboració de pastisseria i xocolata que han arribat a botigues de tot Catalunya. Utilitzen matèries primeres orgàniques i locals, i tot el cacau dels seus productes és sostenible.

Han dominat la xocolata, la pastisseria i els pastissos, i tots són excel·lents en sabor i execució. Els seus productes creatius i atrevits combinen un gran gust amb tècniques modernes i innovadores (encara que elaboren pastissos tradicionals segons receptes tradicionals, que han estat millorades amb noves i atractives combinacions de sabors). Però el més impressionant és que la marca només ha continuat evolucionant. La qualitat i aquesta manera de treballar els ha portat a exportar els seus productes als cinc continents i a signar franquícies al Japó, Corea del Sud i Singapur.

CARTA DE BUBÓ

Chocofruits

Fruits secs com nous de macadàmia, nous pacanes o festucs torrats i caramel·litzats amb cobertures de xocolata i receptes de brownie, gianduja, tòfona negra, entre d'altres.

Shock & Rock

Caixes en forma de meteorit plenes de snacks dolços farcits de roques de xocolata, amb receptes com roques cruixents de xocolata negra amb pipes de gira-sol i taronja.

Cubbons

Caixes de quatre i vuit xocolates en forma de cub i diversos sabors temàtics per caixa, com la caixa ‘Mini Bar’: whisky, rom, tequila i sake o la caixa ‘Love’: rosa, maduixa i cava, kikos i gerds, gianduja i peta zeta.

Tauletes de xocolata

Una selecció de vuit tauletes de xocolata: tauleta de xocolata cappuccino, tauleta de te matcha, tauleta de cheesecake són només alguns dels sabors que s'ofereixen.

Tubs

Torrons en forma de tub. Sabors atrevits i creatius, com ‘gianduja’ i peta, o sabors més tradicionals com el torró tou d'ametlla.

Escultures

Les seves famoses escultures de xocolata farcides estan dedicades a festes tradicionals, amb l'embalatge més innovador. L'exemple més famós: les seves calaveres de xocolata blanca farcides amb 15 boles de xocolata blanca, negra i amb llet.

Pastissos

Versions individuals de pastissos icònics com el Sacher o el Lemon Pie, i també pastissos de creació pròpia, com el Xabina: amb una base de galeta d'ametlla, oli d'oliva i espècies amb cruixent de praliné de xocolata, galeta fina i ametlles, mousse de crema i xocolata negra amb cappuccino de vainilla i recobert amb glacejat negre, una bogeria de xocolata.

Forn

‘Gianduja’, croissants de massapà, xocolata i festuc

Brioix de crema i poma

Schnecken

Xiulet de crema

Macarons

Caixes de 5 ‘macarons’ exòtics, fruita i mescla.

Cafè

Espresso

Americà

Tallat

Cafè amb llet

Capuccino

Cafè gelat

Latte gelat

Cafè 'cold brew'

Affogato Xabina (cafè amb gelat de pastís Xabina, de cacaus) 

Cafè de filtre

Cafè suís

Begudes de cacau 

Xocolata calenta Piura 75%

Xocolata calenta

Batut de xocolata freda

Beguda de polpa de cacau

Sucs i batuts 

Suc de taronja, pastanaga, fruita de la passió i menta

Suc de llimona i menta

Beguda de xocolata, llet i 4 espècies

Detalls

Adreça
Moll d'Espanya, 5, planta 2
Barcelona
08039
Transport
M: Barceloneta i Drassanes
També t'agradarà
També t'agradarà