Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Time Out a la teva bústia d'entrada
Apunta't a les nostres newsletters per tenir les últimes notícies de la teva ciutat. el millor de la ciutat amb la nostra newsletter sempre que vulguis
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
Qualsevol època de l'any és bona per menjar bacallà, però per Quaresma, a més, tenim coartada tradicional. Us recomanem cinc restaurants per tastar plats típics sense fer penitència
Un email que realment t'encantarà
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
🙌 Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
El Roig Robí, un dels primers emblemes de la renovació gastronòmica de la ciutat, ja ha superat els trenta anys de vida. Sota l’atenta i càlida mirada de Mercè Navarro, alma mater d’aquest vaixell insígnia que va ser un atractiu més dels Jocs Olímpics, el Roig Robí segueix oferint una de les més bones i serioses cuines de Barcelona. Aquest clàssic de l'alta cuina fa un pil pil que no té res a envejar al millor basc.
Un dels poc restaurants portuguesos de Barcelona ofereix una molt bona cuina, on destaquen totes les varietats de bacallà –bon 'bacalhau a bras'– i plats com les empanades de vedella al curri. És un lloc petit i familiar on quasi tot és casolà, fins i tot les postres. Tasteu-hi el 'bacalhau espiritual'!
Barcelona té la riquesa de disposar d’alguns llocs que el pas dels anys millora. Moltes vegades oblidats, alguns tenen, a més, el plus d’haver-se modernitzat sense excessos, per posar-se al dia amb l’exigència de qualitat i bons productes que demana la clientela. Un d’aquests casos és l'Agut del carrer d’en Gignàs, que en aquestes dates cuina el bacallà amb espinacs, panses i pinyons.
D'aspect modest, aquest recomanable restaurant tradicional prepara el bacallà de qualsevol manera imaginable. Una bona excusa per descobrir aquest establiment.
El 7 Portes, un dels restaurants més antics de Barcelona, amb 150 anys de trajectòria, segueix essent un lloc clau de la bona taula a la ciutat. Qui vulgui menjar uns canelons rossini com Déu mana, aquest és el lloc. Hi fan moltes altres coses, ben bones totes, però alguns recordem amb especial sentiment els entrants dels dinars de família: el pernil, les anxoves, les croquetes... I uns bunyols de bacallà que encara tenim gravats a les papiŀles. Sempre obert, amb cuina ininterrompuda durant tot el dia.
Els restaurants que excel·leixen els plats més tradicionals de la nostra gastronomia Cal Boter Restaurant de gran tradició gracienca, amb un tracte excel·lent i un bacallà a la llauna per llepar-se els dits. El menú de migdia és de molta qualitat. Reserveu els caps de setmana, que s'omple com un ou. No hi trobareu cap gran sorpresa, però sí una excel·lent cuina catalana, i varietat de palts de botifarra: esparracada en un trinxat, penjada per assecar o el més comú i gloriós destí: a la brasa. Casa Delfín Casa Delfín es va fer un bon lífting general fa poc temps, en canviar de propietaris. Però hi ha cirurgies que milloren les faccions i quasi no es noten. Ara és un local que, tot mantenint l’aspecte de casa de menjars, és més dinàmic, té una carta tradicional però més diversa i la seva terrassa és un bé de Déu de gent. I, com a tot bon bar-restaurant de barri, fa un horari continuat des de les 9 del matí fins a la mitjanit, ampliat, els divendres i dissabte, fins a la 1 de la matinada. Perfecte per dur-hi aquells amics de fora que s’entesten a tastar la paella a mig matí, en sortir de Santa Maria del Mar. La Cuina del Guinardó Bona cuina tots els migdies en un saló casolà a la primera planta d’una xarcuteria d’exquisits productes. Plats de cullera, l’espatlla d’anyell, la tripa quan n’hi ha, la cua de bou i altres exquisideses es poden assaborir sota la bona recomanació de Santi Velasco, la seva 'alma mater'. Excel·lent carta de vins i caves. Ambient familiar i generós. Ca l'
Gaudeix dels productes més frescos en aquesta selecció de restaurants 10 propostes del mar al plat: La Mar Salada Deixem-ho clar d'una vegada: aquí no fem paella. Aquí es porta l'arròs a la cassola i, si de cas, l'arròs sec. En tenim de molts tipus i una bona manera de comparar-los és al concorregut restaurant La Mar Salada. Pensareu: "Ja està, arrossos de peix i marisc". Doncs sí, però en aquest local del barri més mariner de Barcelona també preparen un exceŀlent arròs de muntanya amb conill, cargols i bolets que us farà pensar en els guisats de la iaia en el moment que us porteu la primera cullerada a la boca. Es nota que a la cuina hi tenen un cuiner només dedicat als arrossos! El Suquet de l'Almirall La mà d'en Quim Marquès es nota en la proposta d’aquest establiment que s’ubica en un dels millors racons del Port Vell. Ara, a l’estiu, la seva terrassa és un dels punts clau del gaudi, i la seva reeixida paella Barceloneta, un dels plats més requerits. És un lloc per passar una bona estona portant al paladar una combinació de plats tradicionals amb tocs de modernitat i bon gust. El menú anomenat d’amics es va iniciar amb un platet a tall d’aperitiu: un tomàquet pelat, tallat en cubs i exquisidament amanit, embellit visualment amb cibulet (que aporta una frescor agradable) i bona anxova. Els calamarcets amb ceba, els de tota la vida, continuen tan bons com sempre. I els bunyols de bacallà es desfan a la boca provocant una agradable explosió... Gamba de la Costa Sorprenent
Passeu-vos al 'Truitter'. Els millors locals de la ciutat on menjar-vos el plat amb més ous. El més vist Els actors i les actrius catalans més sexis Descobreix quins són els intèrprets més guapos del país El blog de teatre Brutus Per Andreu Gomila La cartellera de Barcelona El més vist 10 edificis d'arquitectura singular Els edificis que han marcat tendència entre els arquitectes de tot el món Barcelona és un aparador arquitectònic inacabable. Tota la ciutat, des de la cantonada més insignificant, dibuixa un mapa de 2.000 anys de problemes i solucions. La història de Barcelona es llegeix a cada rajola: des del modernisme de la burgesia opulent fins al barraquisme del Carmel, dels nínxols on s'adotzenava la classe treballadora fins a les grans infraestructures faraòniques. Perquè, contra la voracitat del totxo pel totxo i la tendència, tan catalana, de tapar els problemes amb formigó, a Barcelona sempre hi ha hagut moviments a contracorrent, com el GATCPAC, arquitectes preocupats per obrir horitzons, per repensar la ciutat i reformar-la des d'un urbanisme integrador. Hem volgut fixar-nos en petits edificis on s'hi han fet grans revolucions. I per fer-ho, hem parlat amb arquitectes joves (Carles Enrich, David Bravo i el col·lectiu MAIO) que han seleccionat deu intervencions intel·ligents que han fet de la ciutat un lloc millor. No són els edificis més famosos, ni els més sorprenents, ni estan signats per cap estrella de rock. Hi ha exemples de reutilització d'espais, d'adequac
Marisqueries 'cool' on escurareu les potes però no les butxaques Es veu que a Calella de Palafrugell encara hi ha gent que es refereix a la misèria del veí fent córrer que "és tan pobre que només té llagosta per sopar". El refrany, em direu, és extemporani. D'acord. Però obriu la ment: tampoc no és cert que el marisc, avui, sigui només cosa de rics. No penseu ara en marisqueries de coberteries lluentes i cambrers amb corbatí i camisa emmidonada. Els establiments de què us parlarem ja no tenen a l'entrada aquell aquari amb els crustacis i mol·luscs esperant la nostra sentència de mort (que dictaríem, no em sigueu hipòcrites, sense cap mena de compassió). Avui, a Barcelona, per sort, hi ha llocs on demanar ostres, llamàntol o escamarlans ha deixat de ser pretensiós. Alçar closques pot ser cool!Fora d'horesAixò ho té ben clar Lluís de Buen, l'oyster man més oyster man de la ciutat. Fa gairebé vuit anys que va obrir un restaurant a la planta -1 de l'Illa Diagonal. El va batejar amb el nom inequívoc de Fishhh. Des d'allà se li han anat acudint idees més o menys estrambòtiques, però reeixides: des d'obrir barres d'ostres en restaurants d'altri -ja podeu trobar els oyster bar Fishhh a l'Hotel Omm i al Tragaluz- fins a formar un equip d'expertes oyster girls que us oferiran mol·luscs fresquíssims en l'esdeveniment gastronòmic més inesperat. La darrera pensada d'en Lluís us farà tornar a l'Illa, però a deshores: ha decidit obrir el Fishhh a la nit. Quan tota aquella planta -des de la
Un email que realment t'encantarà
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
🙌 Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
🙌 Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!