RiasKru, una fusió de dos restaurants de marisc llegendaris, Rías de Galicia i Espai Kru, és al Time Out Market Barcelona per oferir el millor producte del mar. Pioner de la fusió culinària a Barcelona, el xef Robert Gelonch practica una cuina elegant i creativa sota el lema "menys és més". Amb els millors ingredients de temporada que pot oferir el mar, el menú comptarà amb marisc cru i marinats basats en la cuina clàssica gallega, maridats amb elements d'inspiració japonesa. Aclamat com a un dels millors restaurants de marisc i peix de Barcelona, el RiasKru no podria estar en un lloc més indicat: en una plataforma damunt el port de la ciutat, amb vistes a la Torre del Rellotge i amb la llotja del peix de la Barceloneta a escassos minuts a peu.
Què us ve de gust? Peix? Marisc? No us acabeu de decidir? Zero conflictes. Aquí teniu 13 esplèndids locals on poder gaudir dels productes més frescos de les millors llotges. Receptes de mars pròxims i llunyans; del Mediterrani i de Mèxic, Japó i Perú. Ganes de més salnitre? Cap problema, també som aquí per aconsellar-vos les marisqueries i arrosseries més top de la ciutat. Que aprofiti i visca el mar!
NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona