RiasKru, una fusió de dos restaurants de marisc llegendaris, Rías de Galicia i Espai Kru, és al Time Out Market Barcelona per oferir el millor producte del mar. Pioner de la fusió culinària a Barcelona, el xef Robert Gelonch practica una cuina elegant i creativa sota el lema "menys és més". Amb els millors ingredients de temporada que pot oferir el mar, el menú comptarà amb marisc cru i marinats basats en la cuina clàssica gallega, maridats amb elements d'inspiració japonesa.
Aclamat com a un dels millors restaurants de marisc i peix de Barcelona, el RiasKru no podria estar en un lloc més indicat: en una plataforma damunt el port de la ciutat, amb vistes a la Torre del Rellotge i amb la llotja del peix de la Barceloneta a escassos minuts a peu. Per la part crua, Gelonch ofereix el que més aviat s'ha de qualificar d'una exhibició de cuina en fred: elaboracions crues marinades, fumades o escabetxades, on conflueixen el Perú i Japó des de la visió elegant del xef. I si sou tradicionalistes, doncs el millor marisc a la gallega de tota la vida: a la planxa, a l'allet o bullit.